De prin lume adunate

#iarba verde #familie #picnic #jocuri #mai #1 mai #gratar

1 Mai la iarba verde: 4 jocuri de familie distractive la picnic

Transforma banalul gratar intr-o iesire la iarba verde cu adevarat magica pentru tine si familia ta. Daca si tu ti-ai planificat o iesire alaturi de cei mici pentru a sarbatori cum se cuvine ziua de 1 Mai, fa-ti timp si pentru aceste 4 jocuri de familie cu ajutorul carora va puteti distra in voie. Pe langa amuzamentul de care veti avea parte, prin efortul pe care il depuneti in joc, veti scapa si de surplusul de calorii din minivacanta de 1 Mai.


1. Cursa baloanelor

Daca sunteti norocosi si iesiti la iarba verde in preajma unui parau, luati cu voi o serie de baloane, alaturi de cateva galeti de plastic. Impartiti-va apoi in doua sau mai multe grupe. Fiecare echipa trebuie sa umple o galeata cu cateva baloane pline cu apa, in timp ce asaza cea de-a doua galeata la 10 metri departare.

Acum, concurentii trebuie sa mute baloanele dintr-o galeata in cealalta, folosindu-se doar de gura. In timp ce primul jucator a ajuns cu balonul la cea de-a doua galeata, un alt coechipier poate incepe. Castiga echipa care a mutat cele mai multe baloane, intr-o limita de timp prestabilita.


2. Plimbari cu bicicleta in tandem

O investitie intr-o bicicleta cu doua sau mai multe locuri va fi perfecta pentru a petrece cateva momente de neuitat alaturi de familie, pedaland in natura. Daca bugetul nu iti permite o asemenea achizitie, cauta in statiunea in care ajungi un centrul de inchiriat biciclete cu mai multe locuri.

Nu uita de rucsacul pentru picnic, in care poti aduce cateva alimente pe care sa le savurati atunci cand faceti un popas intr-un loc linistit si umbros.


3. Steagul umed

De 1 Mai, puteti incerca o varianta a popularului joc "Steagul capturat". "Steagul umed" implica folosirea unor pistoale cu apa si a unei bucati de panza ce nu trebuie udata. Castiga prima echipa care reuseste sa ude steagul celeilalte echipe.


4. Inaltarea zmeielor

Jocul presupune ca doua, trei sau mai multe zmeie sa fie inaltate de participanti. Dupa ce au fost montate, participantii trebuie sa ridice zmeiele cat mai sus. Acest joc este deosebit de distractiv si pentru cei mici, intrucat pot manevra ei insisi zmeul inaltat de adulti. Castiga cel care ridica zmeul intr-un timp cat mai scurt.

Sursa foto: sheknows.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea