De prin lume adunate

#sarbatori pascale #iris titan #surprize iepuras #programe artistice

Bifeaza Surprizele Iepurasului!

Iris Titan SHOPPING CENTER organizeaza incepand cu 18 aprilie pana pe 3 mai 2013, campania „Bifeaza surprizele iepurasului” care marcheaza sarbatorile Pascale. Surprizele vor fi la tot pasul, atat pentru cei mici, cat si pentru cei mari: targuri, workshop-uri, programe artistice si multe altele.

Intr-un decor de vis, „Fanfara Iepurasilor” va deschide campania in 18 aprilie, la ora 18:00, muzica va rasuna in tot centrul comercial, invitand clientii la o incursiune in lumea minunata a copilariei si a pregatirilor pentru sarbatorile Pascale.

In perioada 19-23 aprilie se va desfasura un targ de carte, care va marca printre altele si Ziua Internationala a Cartii si a Dreptului de Autor (23 aprilie) si care va rasfata doritorii cu o gama variata de carti la preturi atractive. Pe 23 aprilie vor avea loc lansari de carte si audiobook.

Atelierele de creatie pentru copii „Atelierul Iepurasului” vor aduce nelipsitele zambete celor mici prin implicarea lor creativa si emotionala in realizarea de obiecte originale in tema campaniei si a apropiatelor sarbatori in fiecare weekend al campaniei (20-21 aprilie si 27-28 aprilie).

Ne vom aduce cu totii aminte de bucataria bunicii, in care mirosul cozonacilor rumeniti din cuptor ne fascina si unde ouale prindeau cea mai frumoasa culoare. Unde? Participand la atelierele traditionale de incondeiere de oua si copt cozonaci – pe 27 si 28 aprilie, incepand cu orele 15:00. Gospodinele sunt asteptate sa participe la un concurs cu premii surpriza unde isi vor pune in valoare abilitatile culinare!

Programele artistice vor da viata intregului centru comercial; evenimente incitante ca: festivalul de muzica pentru copii „Iepurasul de Ciocolata”, serile de lectura, momentele distractive petrecute impreuna cu cei doi iepurasi din tinutul Iris Titan, spectacolul de magie, concertul de muzica populara de sarbatoarea FLORIILOR vor imbogati atmosfera de sarbatoare. Ziua Internationala a Dansului este sarbatorita pe 29 aprilie cu o calatorie in pasi de dans in jurul lumii.

In fiecare zi, in perioada 30 aprilie – 3 mai 2013, „Fabrica de Iepurasi” isi deschide din nou portile, invitandu-i pe cei mici intr-o lume de vis, transformandu-i  in cei mai veseli iepurasi.

Ca sa va aduceti aminte, cu mare drag, de aceste momente unice, Iris Titan SHOPPING CENTER a pregatit pentru micii iepurasi un STUDIO FOTO special.

Surprizele si voia buna nu se termina aici! Iris Titan a pregatit multe surprize pentru clientii sai. Participa la tombola “VANATOAREA DE OUA” organizata in perioada 18 aprilie – 3 mai 2013 si poti castiga unul dintre cele 10 premii zilnice puse in concurs sau unul dintre premii surpriza de la finalul campaniei!

Povestea Iepurasilor

Iepurasii harnici se pregatesc de Paste! Cu mic cu mare, au venit la Iris Titan unde si-au instalat atelierul. Ingeniosi, ei si-au construit o masinarie ce poate picta oul urias.

Intr-un decor de poveste, Iris Titan va asteapta sa descoperiti gradina magica a iepurasilor de Paste!

Despre Iris Titan Shopping Center

Iris Titan SHOPPING CENTER, inaugurat in anul 2008, este destinatia de shopping unde iti bifezi toata lista de cumparaturi, intr-un mod simplu si eficient, fiind primul centru comercial din Bucuresti care si-a schimbat infatisarea si a adaptat mixul de chiriasi pentru a fi mai aproape de dorintele clientilor si dispune in prezent de peste 2.000 de locuri de parcare in interior si exterior, precum si o linie de transport gratuita.

Managementul centrului comercial este asigurat de Oasis Shopping Center Services, divizie a grupului Oasis, care furnizeaza servicii specializate de management de centre comerciale si de retail real estate.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea