Muzica

#bucuresti #concert #sting #piata constitutiei

Sting revine in Romania

Sting va concerta pentru a treia oara la Bucuresti. Concertul va avea loc pe data de 6 iunie, in Piata Constitutiei, si este inclus in turneul mondial Symphonicity .

Turneul Symphonicity il prezinta pe Sting intr-o serie de concerte inedite, in cadrul carora artistul interpreteaza cele mai cunoscute hit-uri din cariera sa intr-o noua versiune, acestea fiind re-orchestrate in maniera simfonica.

Selectia de piese reinterpretate special pentru acest turneu cuprinde cele mai cunoscute hit-uri din perioada petrecuta alaturi de trupa The Police - “Every Little Thing She Does Is Magic”, “Roxanne”, “Next To You” si “Every Breath You Take”, dar si piese celebre ce definesc solida cariera solo a lui Sting - “Englishman in New York”, Fragile, “Russians”, “If I Ever Lose My Faith in You”, “Fields Of Gold” si “Desert Rose”. Artistul va fi acompaniat pe scena de un grup de muzicieni de succes: Dominic Miller (chitara), Rhani Krija ( percutie ), Jo Lawry (voce) si Ira Coleman (bass).

Biletele pentru acest eveniment fiind disponibile incepand de vineri, 25 februarie, pe myticket.ro sau din reteaua magazinelor Diverta, la mai multe categorii de pret: 395, 295, 195 si 135 lei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea