Muzica

#bucuresti #concert #arenele romane #tiesto

Tiesto mixeaza pe 18 iunie la Arenele Romane

Faimosul DJ olandez Tiesto revine la Bucuresti pe data de 18 iunie .  Tiesto va mixa de la ora 22.00, la Arenele Romane. 

Concertul Tiesto face parte din turneul Tiesto’s Club Life 2011.

DJ-ul care a ocupat pozitii fruntase ani la rand in DJMag Top 100 , Tiesto, a fost dintotdeauna descris de fani ca un artist care isi transpune sentimentele prin intermediul muzicii pe care o mixeaza. 

Tijs Verwest, alias Tiesto, si-a inceput cariera in 1985. Tiesto s-a lansat in perioada in care progressive-ul cu elemente trance cunostea cea mai mare expansiune.

De la turnee mondiale la a fi primul DJ care a mixat la Jocurile Olimpice in fata a milioane de spectatori si telespectatatori, castigand marea majoritate a premiilor destinate muzicii dance si trance, Tiesto este cu siguranta unul dintre cei mai iubiti DJ, producatori si remixeri ajunsi vreodata in spatele platanelor.

Biletele cumparate in avans costa 50 de lei. In seara evenimentului, pretul unui bilet va fi de 70 de lei. De asemenea, organizatorii pun in vanzare si bilete VIP , la pretul de 100 de lei. Tichetele pot fi achizitionate de pe bilet.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea