Muzica

#david deejay #perfect 2

David Deejay a lansat un videoclip sexy pentru "Perfect 2"

David Deejay a lansat un videoclip sexy pentru singleul sau din aceasta vara, " Perfect 2 ".



Filmarile s- Au ">au desfasurat la malul marii, pe plaja Vadu (in apropiere de Navodari), intr- o zona pescareasca, langa un restaurant cunoscut in peisajul monden romanesc.

S-a filmat in jur de 14 ore, de la pranz pana mult dupa miezul noptii. Regizor a fost Iulian Moga, care a imaginat un meci de volei (pe bani) intre doua echipe de fete frumoase si sexy, cu David Deejay si Nonis pe post de capitani.

"Perfect 2" este compusa si produsa de David Deejay in studioul sau, DAV7 Music. Versurile sunt scrise de Alex Pelin, iar la partea vocala, DJ -ul a colaborat cu doi artisti aflati la debut, P Jolie si Nonis.

P Jolie este castigatoarea concursului "David Deejay cauta o voce noua". O cheama Iulia Dumitrache, are 21 de ani, este din Pitesti si are legaturi vechi cu muzica. A studiat vioara timp de 8 ani in scoala generala si a urmat cursurile Liceului de Muzica "Dinu Lipatti" din Bucuresti, la sectia canto.

Nonis este un MC cu experienta de peste 10 ani, acumulata in show-uri din intreaga tara. La unul dintre aceste evenimente, desfasurat intr-un celebru club bucurestean, l-a auzit si David Deejay pentru prima oara.
+.+-=-+.+ 20 -+.-+=+-.+- David Deejay ft P Jolie & Nonis - Perfect 2



Sursa foto: Urban.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea