Muzica

#secret #alex velea #whisper #Don’t say it’s over

Alex Velea, gradinar in clipul "Whisper"

Alex Velea si-a luat fanii prin surprindere, lansand un single nou, " Whisper ", insotit de videoclip.



Regizat de Iulian Moga, videoclipul il prezinta pe Alex intr-o poveste de dragoste tabu, condimentata cu soapte dulci spuse la ureche si peripetii.

Artistul joaca rolul unui gradinar indragostit de fata sefului sau, nimeni altul decat actorul Constantin Cotimanis. Hotarat sa fuga impreuna cu ea, Alex risca totul pentru iubire.

Alex Velea considera ca a fost intotdeauna un un fan al iubirilor pasionale si de aceea s-a simtit foarte bine filmand o astfel de poveste. Artistul crede ca "Whisper" este ce mai buna piesa a sa de pana acum.

Singleul "Whisper" a fost produs in studiourile HaHaHa Production si anunta lansarea noului album Alex Velea. Materialul va aparea pe piata in toamna acestui an si va contine nu mai putin de 15 productii fresh dintre care 5 piese lansate deja ca single-uri : "Doamna mea", "Secret", "Don’t say it’s over", "One shot" si "Whisper".



Alex Velea - Whisper



Sursa foto: Facebook
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea