Cele mai citite despre motorizare seat toledo

Cum sa planifici o vacanta in Madrid

Aflata in partea centrala a Peninsulei Iberice, capitala Spaniei este un oras cosmopolit, atragator pentru turisti gratie activitatii sale culturale si artistice si, nu in ultimul rand, datorita vietii de noapte care s-a dezvoltat aici.

Unde mergem in excursii in 2009

In aceasta vara, poti vedea 7 orase grecesti intr-o singura saptamana, la mai putin de 300 euro.

Pachete de lux la preturi accesibile in vara 2009

Daca dincolo de minivacanta de Paste iti faci planuri pentru concediul de vara, poti gasi inca oferte la hoteluri de lux, la preturi accesibile.

Cele mai noi despre motorizare seat toledo

KTM 1290 SUPER DUKE R, hyper naked-ul cu supranumele de „BESTIE”, nu are egal pe strada si pe circuit

KTM 1290 SUPER DUKE R se remarca printr-un intreg arsenal tehnologic pentru a servi experientei de riding supreme. Unele tehnologii sunt vizibile cu ochiul liber, precum farul frontal cu LED reproiectat si admisia de aer integrata. Altele, in schimb, „se ascund” in constructia complexa a acestui hyper naked cu look agresiv.

Ai avantaje pentru alegerea pieselor auto de la dezmembrari? Da, daca este vorba despre Wolcar

Am auzit cu totii despre practica alegerii pieselor auto de la centrele de dezmembrari. Sunt acestea atat de rentabile? Desigur, nu orice centru de acest gen poate oferi calitatea pieselor. Wolcar insa seteaza standarde in acest domeniu. Vorbim despre unul dintre cele mai mari si recunoscute centre de profil, din Craiova.

Partenerii comerciali ai Romaniei: Topul actualizat al importurilor si exporturilor

Bilantul primelor 3 luni ale lui 2021 arata faptul ca Romania a inregistrat un deficit comercial de 5,3 miliarde euro, cu 863 milioane euro peste valoarea inregistrata la finalul intervalului de timp similar al anului precedent. Iar acest lucru s-a intamplat in conditiile in care exporturile tarii noastre s-au majorat cu 3.9%, iar importurile, cu 7.1%, conform datelor furnizate de Institutul National de Statistica.