Stiinta & Tehnologie

# hyper naked #KTM 1290 SUPER DUKE R #circuit

KTM 1290 SUPER DUKE R, hyper naked-ul cu supranumele de „BESTIE”, nu are egal pe strada si pe circuit

KTM 1290 SUPER DUKE R se remarca printr-un intreg arsenal tehnologic pentru a servi experientei de riding supreme. Unele tehnologii sunt vizibile cu ochiul liber, precum farul frontal cu LED reproiectat si admisia de aer integrata. Altele, in schimb, „se ascund” in constructia complexa a acestui hyper naked cu look agresiv.

Seria de sisteme electronice de asistenta pentru pilot si sistemele de siguranta variate iti permit sa fii mereu in control, indiferent de vreme sau de suprafata, pe circuit sau pe strada. Motocicleta KTM 1290 SUPER DUKE R se impune in varful lantului de modele de motociclete tip hyper naked disponibile la ora actuala pe piata si beneficiaza de o colectie de atribute de performanta inalta la nivel de sasiu si motorizare, la care se adauga multiple optimizari electronice si de confort. Descopera cele mai noi modele motociclete KTM Motorcycles, alaturi de o gama extrem de diversificata de echipamente moto de protectie.

KTM 1290 SUPER DUKE R si-a castigat reputatia de motocicleta extrem de performanta. Asa cum era de asteptat, are si un aspect pe masura, cu o schema de culori inspirata de modelul RC16 MotoGP si cu o caroserie atent conceputa si ergonomie imbunatatita. Designul sau cu linii ascutite subliniaza titulatura de BESTIE si ii pune in valoare potentialul.

La capitolul motorizare, KTM 1290 SUPER DUKE R impresioneaza prin capacitatea motorului de 1301 cc, V-Twin, capabil sa produca nu mai putin de 180 cai putere pentru o plimbare cu adevarat antrenanta, mai ales pentru circuit. Pentru riderii cu experienta care doresc sa transforme modelul intr-o „fiara” mai salbatica de atat, sunt disponibile ca optiuni mai multe dotari si echipamente. Suplimentar, motocicleta de fata din familia KTM DUKE R poate fi accesorizata cu clema tripla de fabrica pentru stabilitate mai buna la franare si un feeling de curse. Alte optiuni disponibile vin sub forma sistemului de scarite avansat din aluminiu de inalta rezistenta, multi ajustabil pentru a se plia setarilor fiecarui rider, kitului Akrapovic „Evolution Line” construit din titan usor cu harta speciala pentru motor, kitului de directie WP pentru amortizor si discului de frana ondulat (wave) pentru putere de stopare superioara, cu inel rezistent la ruginire, ce completeaza look-ul de fabrica.

Colectia de echipamente de protectie KTM PowerWear Premium a fost special conceputa pentru a indeplini rigorile pilotarii pe strada si pe circuit. Riderii unei motociclete KTM 1290 SUPER DUKE R pot opta pentru urmatoarele:

Casca X-SPIRIT III - i casca full-face ideala pentru pilotare sportiva. Carcasa din compozit de inalta performanta asigura un nivel ridicat de siguranta si dispune de o greutate redusa.

Manusi moto RSX - utile pentru entuziastii plimbarilor si intrecerilor pe circuit, precum si pentru pilotarea de zi cu zi pe strazile urbane. Ofera protectie crescuta.

Costum RSX - costum racing din piele perforata ce dispune de protectie aerodinamica pentru umeri, coate si genunchi si de insertii elastice pentru potrivire optima.

Cizme SUPERTECH R - model de cizme ce a fost creat pentru riding pe circuit pentru a oferi performanta fara egal, cu o bretea biomecanica interioara pentru suport suplimentar in zona gleznei.

FOTO: ktm.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea