Cele mai citite despre minitarte

Tava pentru briose: La ce alte preparate o mai poti folosi?

Tava pentru briose este o ustensila extrem de versatila in bucatarie, chiar daca, la prima vedere, nu pare a avea vreo alta intrebuintare in afara de coacerea acestor prajiturele. Inventivitatea si imaginatia nu ne-au dat pace, iar dupa un brainstorming scurt, am identificat, pentru tine, cateva metode ingenioase de utilizare a acestei tavi pentru prepararea altor retete savuroase.

Aperitive ideale pentru o petrecere cu prietenii

Te pregatesti sa organizezi o petrecere la tine acasa, insa nu vrei sa petreci o zi intreaga in bucatarie? Atunci poti prepara cateva gustari, pe care musafirii le pot servi foarte usor si comod, fara sa mai foloseasca tacamurile. Acestea sunt usor de realizat si cu siguranta vor fi pe placul invitatilor tai. Iata cateva dintre cele mai delicioase aperitive.

Tarte din foietaj cu dovleac si feta

Tartele din foitaj cu dovleac si feta pot fi facute rapid, fiind o buna optiune vegetariana atunci cand dai petreceri. Cu numai trei ingrediente ai parte de o gustare gustoasa.

Cele mai noi despre minitarte

3 delicii coapte pentru un mic dejun sanatos

Abundenta de proteine din perioada sarbatorilor si lipsa fibrelor ti-au ingreunat tractul digestiv? Cea mai simpla metoda de a-ti stimula metabolismul este revenirea la obiceiurile sanatoase pentru micul dejun. Si cum inca nu s-a terminat sezonul bunatatilor pregatite in cuptor, iata cateva retete care iti vor flata papilele gustative si care te vor ajuta sa scapi de kilogramele in plus acumulate din cauza preparatelor traditionale de Craciun:

Fructele de toamna, pretextul celor mai delicioase deserturi. Retete pe care sa le incerci chiar azi

Perele, merele, dovleacul si strugurii sunt printre fructele care ne fac cel mai mult cu ochiul in sezonul de toamna si pe care trebuie sa le strecuram in moduri cat mai delicioase in meniul nostru. Descopera doua deserturi savuroase cu fructe de toamna pe care nu trebuie sa le ratezi in acest sezon!

7 moduri ingenioase de a folosi portocala la gatit

Portocala este unul dintre fructele de la care putem folosi atat continutul, cat si coaja pentru a da aroma mancarurilor. Daca pana acum, obisnuiai sa asociezi coaja de lamaie doar cu prajituri si foloseai pulpa doar pentru a decora torturi ori pentru a prepara salate de fructe, noi iti oferim alte sapte moduri ingenioase prin care sa o strecori in sosuri pentru fripturi sau tocanite, aperitive, bauturi si alte preparate savuroase.