Tartele din foietaj cu dovleac si feta pot fi facute rapid, fiind o buna optiune vegetariana atunci cand dai petreceri. Cu numai trei ingrediente ai parte de o gustare gustoasa.
Ingrediente pentru tarte din foietaj cu dovleac si feta
200 gr. aluat foietaj
350 gr. dovleac placintar
100 gr. branza feta
Cum se prepara tartele din foietaj cu dovleac si feta
Intinde aluatul pe o hartie de copt , apoi taie-l in patrate egale. Aseaza-le in forme de minitarte si lasa-le la rece pana pregatesti umplutura .
Curata dovleacul de coaja, indeparteaza semintele si da-l prin masina de tocat .
Scoate aluatul foietaj, inteapa-l de cateva ori cu o furculita, apoi aseaza dovelacul deasupra, intr-un strat generos. Pune formele de minitarte la cuptor, pe o tabla si tine-le 10 minute, la foc mediu.
Adauga dupa acest interval de timp si branza feta faramitata, apoi mai lasa la copt inca 15 minute, pana cand aluatul este crocant si rumen.
Cum se servesc tartele din foietaj si feta
Serveste tartele pe platouri asezonate cu rucola.
Foto: thefoodallergymom.wordpress.com
#retete #feta # tarte # tarte cu dovleac #foietaj
Tarte din foietaj cu dovleac si feta
Tarte din foietaj cu dovleac si feta Tartele din foitaj cu dovleac si feta pot fi facute rapid, fiind o buna optiune vegetariana atunci cand dai petreceri. Cu numai trei ingrediente ai parte de o gustare gustoasa.- 2012-03-01 2012-03-01
Articole din aperitive
Sfatul expertului
Sase jocuri educative de interior pentru iarna
Cauta-ti perechea
Sfatul expertului