Machiaj & Cosmetica

#trucuri cosmetice #ochi #buze #machiaj #make-up

Trucuri cosmetice pentru ochi si buze

Buzele mari si ochii expresivi sunt doar doua dintre trasaturile specifice frumusetii feminine. Chiar daca nu posezi aceste doua atuuri, exista intotdeauna mici trucuri pentru a reusi sa ti le insusesti.

Trucuri pentru ochi mari si expresivi

Primul pas in machiajul ochilor este demachierea. O piele curata in jurul ochilor este o piele pe care machiajul va rezista mai mult timp. Dupa demachiere aplica putin anticearcan , insa nu prea mult pentru ca surplusul va intra in liniile de expresie, iar pielea din jurul ochilor va parea foarte ridata.

Ai nevoie de un creion alb cu care sa te dai pe pleoapa inferioara, iar la sfarsit de un betisor igienic pentru a indeparta excesul de produs. Chiar daca esti o fana a dermatografului negru, renunta la acesta pentru ca iti va face ochii sa para foarte mici.

Aplica un fard alb sau unul intr-o culoare foarte deschisa: roz, culoarea piersicii sau bleu pal.

Fardeaza pleoapa exterioara si coltul intern al ochiului cu un fard argintiu, iar cu o pensula indeparteaza surplusul de fard.

Daca este necesar, evidentiaza-ti sprancenele cu un fard special.

La final, confera volum geneleor tale cu un rimel, insa nu exagera cu cantitatea. Genele foarte incarcate dau impresia de ochi obositi . Pentru mai multa expresivitate, rimeleaza si genele de pe pleoapa inferioara.

Daca te murdaresti de rimel, te poti curata cu ajutorul unui betisor igienic.


 

 

Trucuri pentru buze mai mari

Femeile cu buze subtiri au tendinta de a-si machia buzele in culori tari si de a folosi conturul de buze in exces, fara sa stie ca nu aceasta este solutia. Impresia de buze mari poate fi data daca recurgi de cateva cosmetice , foarte simplu de realizat.

Pentru a obtine buzele mult dorite trebuie sa incepi cu baza machiajului pentru buze. Poti folosi un fond de ten sau un anticearcan pe care sa il intinzi pe pielea din jurul gurii.

Imediat dupa aceasta foloseste un contur de buze intr-o culoare cat mai apropiata de nuanta buzelor tale. Buzele se contureaza din coltul exterior catre interior (pentru ca machiajul sa dureze mai mult). De asemenea, pentru un efect mai intens, coloreaza-ti cu creionul intreaga portiune a buzelor.

Cu o pensula, aplica luciul de buze peste contur. Produsul care creaza cel mai mult efectul de buze mari si pline este luciul de buze cu particule sclipitoare. Totusi nu exagera pentru ca efectul unei cantitati prea mari poate fi dezastruos.

 


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare