Machiaj & Cosmetica

#machiaj de vedeta #machiaj retro #machiaj

Machiaj de vedeta de incercat acasa

Urmeaza sa participi la un eveniment important si vrei sa afisezi un machiaj de vedeta, adica impecabil realizat si in tendinte? Poti sa aplici mai multe trucuri perfecte pentru a fi incercate acasa, inspirate din aparitiile divelor internationale.

Machiajul trebuie adaptat in functie de eveniment, iar cu sezonul estival abunda in ocazii speciale la care sa arati ca o vedeta, urmatoarele idei iti vor fi cu siguranta de folos in viitorul apropiat!

1 Machiajul corai

Intrata de ceva timp in preferintele designerilor, nuanta corai este foarte feminina si se potriveste atat doamnelor si domnisoareor blonde, cat si celor cu parul inchis la culoare. Fie ca ai pielea alba, fie ca ai pielea bronzata, vara aceasta merita sa incerci un machiaj cu nuanta corai.

Poti recrea lookul vedetei Disney Demi Lovato, laudata pentru chipul ei "de portelan". Ai nevoie de un fond de ten potrivit nuantei tale naturale, un praf de pudra translucida, un blush peachy, creion dermatograf negru, creion pentru conturarea sprancenelor, mascara si, vedeta machiajului, rujul corai.

Ai grija ca fondul de ten folosit sa nu supraincarce chipul, altfel vei strica tot farmecul machiajului. Poti chiar inlocui acest produs cu un iluminator de ten, foarte potrivit in perioada verii.




Foto: becomegorgeous.com

2 Machiajul light

Un machiaj potrivit pentru sezonul estival trebuie sa-ti scoata in evidenta trasaturile si sa-ti ofere un plus de senzualitate, fara a te face sa pari o papusa artificiala. Un machiaj natural, care iti confera un aer proaspat, este cel purtat de Julianne Hough la People's Choice Awards 2012: obraji imbujorati, buze nude si ochi perfect conturati.

Foloseste un fard pentru ochi in tonuri de maro. Defineste-ti privirea cu un tus negru pe pleoapa superioara si un creion dermatograf maro pe cea inferioara. Aplica un strat de mascara neagra. Pastreaza buzele intr-o nuanta cat mai naturala si accentueaza-ti pometii cu un blush.



Foto: zimbio.com

3 Machiajul retro

Machiajul retro este sexy, senzual, misterios si iti ofera incredere in tine. Pentru a obtine un look ca al vedetei, ai nevoie de tus negru, un creion dermatograf, fond de ten, pudra compacta, concealer, un ruj intr-o nuanta aprinsa si blush.

Aplica blush pe pometi si in zona tamplelor si coloreaza-ti buzele cu un ruj rosu sau roz intens.


Foto: misszmake-up.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare