Machiaj & Cosmetica

#jocurile olimpice de la londra #unghii #modele unghii

Modele de unghii purtate de sportivele de la Jocurile Olimpice

Sportivele care au participat la Jocurile Olimpice s-au intrecut pana si in modelele de unghii alese pentru manichiura din concurs. Chiar daca ai crede ca imaginea este ultima preocupare a competitorilor internationali ai celui mai important eveniment sportiv la nivel mondial, campioanele diverselor sporturi nu au uitat nicidecum sa fie feminine.

Costumele stralucitoare si machiajele impecabile purtate de sportivele de la Jocurile Olimpice nu puteau sa fie completate decat de modele de unghii senzationale pentru competitia internationala de la Londra. Iata ce manichiura au ales campioanele diverselor tari pentru zilele in care si-au dovedit talentul si anii intensi de munca in sport!

1 Venus Williams

Venus Williams a promovat identitatea Statelor Unite prin machichiura sa rosie, cu insertii ale steagului americii si portiuni colorate in auriu, simbol al dorintei sale de a castigat medalia de aur la categoria la care a concurat.



[[//www.ivstatic.com/files/et/imagecache/300height/files/slides/nail-art-venus-williams-ten.jpg]]

Foto: ivstatic.com

2 Alison Williamson

Alison Williamson, sportiva britanica care a concurat la etapa de feminin individual la tragere cu arcul, este cu siguranta o patrioata in adevaratul sens al cuvantului. Sportiva si-a vopsit toate unghiile in steagul Marii Britanii, astfel incat sa transmita ca isi reprezinta cu mandrie tara.



[[//www.ivstatic.com/files/et/imagecache/300height/files/slides/nail-art-Alison-Williamson-.jpg]]

Foto: ivstatic.com

3. Angelique Kerber

Jucatoarea de tenis Angelique Kerber si-a facut singura manichiura, insufletita de acelasi spirit patriotic: si-a vopsit unghiile in galben, rosu si negru, culorile steagului Germaniei.


[[//www.ivstatic.com/files/et/imagecache/300height/files/slides/nail-art-Angelique-Kerber-g.jpg]]

Foto: ivstatic.com

4. Caroline Wozniacki

Atleta daneza Caroline Wozniacki a optat pentru o manichiura clasica, de un rosu intens, amintind de zona geografica din care provine prin crucea scandinava pictata pe degetul mic.



[[//www.ivstatic.com/files/et/imagecache/300height/files/slides/nail-art-Caroline-Wozniacki.jpg]]

Foto: ivstatic.com

5. Heather Watson

Jucatoarea de tenis Heather Watson si-a fotografiat singura manichiura complexa si a publicat-o in mediul online, mandra fiind de simbolurile diverse folosite pentru modelul de unghii cu tematica precisa: steaguri britanice, mingi de tenis, cercurile olimpice si literele "GBR" (n.r. Great Britain), initialele tarii sale de origine.




Foto: ivstatic.com

6. Caroline Buchanan

Ciclista Caroline Buchanan a purtat o manichiura jucausa si simpatica, pe un fond galben deschis, cu simboluri sugestive: un cangur durduliu, cercuri olimpice si prescurtarea Australiei, "Aussie".




Foto: ivstatic.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare