Machiaj & Cosmetica

#tus de ochi #machiaj

Foloseste un tus de ochi de calitate si pleaca de acasa, in fiecare zi, cu increderea la maximum!

Un machiaj simplu, realizat cu o linie perfecta de tus de ochi si un ruj rosu sau in nuante cat mai naturale, are deseori un impact mult mai puternic decat un machiaj complex. Evidentierea cu bun-gust a ochilor inclina clar balanta frumusetii, fara a mai avea nevoie de alte elemente ajutatoare. Lichid sau crema, tusul iti poate spori increderea in sine la cote maxime, de fiecare data cand iesi din casa. Cu un look impecabil si o prezenta irezistibila, succesul va fi, garantat, de partea ta!

 

Marii artisti de make-up spun ca din trusa unei femei nu trebuie sa lipseasca niciodata un tus de ochi Melkior, spre exemplu. Cu acest produs poti realiza numeroase stiluri de machiaj, de la cele mai discrete pana la cele mai complexe, ca de pilda Glam smokey eyes.

Fie ca vrei sa emani romantism si puritate, fie curaj si forta, de partea ta va fi mereu acest articol cosmetic cu "puteri" de magician. Te poti transforma intr-o zana diafana sau intr-o rebela indrazneata doar prin intensitatea liniilor de contur aplicate. Este uimitor cum poate acest produs sa iti aduca la picioare atatea posibilitati prin care sa iti exprimi personalitatea, ca un artist.

Stiai ca un tus de ochi este in topul celor mai utilizate articole de infrumusetare?  Datorita impactului extrem de puternic, acesta poate fi purtat in orice context: casual, business sau de ocazie. Eleganta si feminitatea reflectate atrag placut privirile celor din jur, pozitionandu-te in centrul atentiei la fiecare pas. Chiar daca micul secret al magnetismului tau aparte va ramane nedeslusit de multi, toti vor fi captivati de atitudinea ta cuceritoare.

Lichid sau crema? Aceasta-i intrebarea!

In colectiile propuse de producatori, vei remarca acest "must-have" al trusei de infrumusetare atat in varianta lichida – gel, cat si sub forma de crema. Ambele texturi se aplica foarte usor si contribuie splendid la machiajul de zi cu zi. In functie de indemanarea ta, dar si de preferinte, poti opta pentru forma cea mai potrivita stilului tau.

Intensitatea nuantelor te va evidentia de fiecare data, indiferent de alegerea pe care o vei face. Desi ai la dispozitie o plaja larga de nuante, cea mai iubita si frecvent utilizata este negrul. Un tus de ochi in aceste tonuri profunde va adauga o nota de mister aparitiei tale, oferindu-ti sansa de a te juca asa cum vrei tu cu intensitatea liniilor trasate. 

Ca o mica diferenta intre cele doua tipuri de produse, este bine sa retii ca produsul lichid se foloseste doar pe pleoapa superioara, cu recomandarea de a nu se aplica si pe partea umeda a ochiului.

Varianta crema, pe de alta parte, se poate folosi la baza genelor pentru trasarea liniilor mai groase sau mai subtiri, pe linia apei, pe pleoapa inferioara sau pe intreaga pleoapa superioara pentru realizarea unui smokey eyes uluitor. De asemenea, datorita texturii cremoase, acest tip de tus mai poate fi utilizat si ca baza inaintea fardurilor.

Un produs bine ales poate corecta micile imperfectiuni

Fiecare articol cosmetic utilizat inteligent poate corecta anumite defecte si poate accentua superb calitatile minunate de care dispui. Liniile de tus, de exemplu, pot mari optic ochii mici, pot crea efectul de distantare a ochilor apropiati si pot crea efectul de apropiere a ochilor mai departati decat in mod normal. Utilizarea neinspirata, insa, poate crea si un efect total opus celui dorit, rezultatul final fiind un fiasco.

Alege, asadar, un tus de ochi in forma care ti se pare mai prietenoasa cu indemanarea ta si pune in practica machiajele care te avantajeaza!

FOTO: freepik.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare