Machiaj & Cosmetica

#ingrijire #ingrijire corporala #primavara #piele #ten

Cum sa ai un look fresh de primavara

Odata cu sosirea primaverii trebuie sa-ti creezi acel ritual de beauty care iti ofera un boost de energie si o piele tonica si radioasa. Pentru asta foloseste ingrediente naturale, arome senzationale si produse dedicate pentru fiecare necesitate a pielii. Pe toate acestea le gasesti in colectia Festive Roses.

 

Efectele incredibile ale unui ritual de ingrijire desavarsit

Stii acele momente cand iti simti pielea terna si uscata, mai ales cand iesim din sezonul rece si de abia asteptam sa ne lasam rasfatate de caldura luminoasa a primaverii? Daca vrei sa te bucuri de o piele hidratata si matasoasa, este ocazia perfecta sa iti construiesti un ritual fastuos de ingrijire cu produsele Sabon, create la standarde de high quality, destinate sa iti ofere o stare de bine – ulei de dus, exfoliant, lapte  de corp, crema de corp reparatoare, beauty oil, crema de maini, spray de ingrijire pentru par, sapun, bulgare mineral, gel refresh, masca de par, body gelée, aroma de camera si Eau de Sabon – inspirate de abundenta florala a trandafirilor.

Exploreaza aroma radianta de lamai italian care e pusa in valoare de rafinamentul petalelor de trandafir englezesc din gama Green Rose si delecteaza-te cu notele acidulate de rodie si zmeura delicioasa, urmate de mirosul fin de trandafiri de Mai si de nuante cremoase de vanilie, ce lasa pe piele o adiere dulce-florala, prin produsele din gama Rose Tea.

Simbioza perfecta a tuturor ingredientelor naturale – unt de karité hidratant, extract de Aloe Vera, uleiuri botanice (migdale, jojoba, andiroba si acai), vitaminele A,D si E, lapte de ovaz, germeni de grau, sare de la Marea Moarta – ce se gasesc in produsele Sabon – Festive Roses te vor ajuta sa iti redescoperi pielea luminoasa si incredibil de sanatoasa. Astfel vei putea obtine acel look premium care sa faca parte din povestea ta zilnica.

Creeaza-ti zilnic experiente extraordinare alaturi de Sabon, ingrijindu-ti nu doar corpul dar si sufletul prin acele clipe rasfat sublim, care te revigoreaza instant.

Surse foto: unsplash.com, Sabon

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare