Machiaj & Cosmetica

#ten lipsit de imperfectiuni #ingrijire ten #ten

Ten incarcat, pori mariti, exces de sebum? Ce trebuie sa faci pentru un ten lipsit de imperfectiuni

Tenul incarcat, porii mariti, excesul de sebum, acneea, tenul fara luminozitate, deshidratat, ridurile fine sau hiperpigmentarile au acum o solutie inovatoare: Dermalinfusion, un tratament dermatologic patentat, cu o tripla actiune, in acelasi timp non-invaziv si cu rezultate rapide, dar de durata.

Noul tratament disponibil la Clinica Illuma incepand cu aceasta saptamana este singurul tratament pentru fata si corp care actioneaza delicat asupra pielii, exfoliaza eficient celulele deteriorate si livreaza o infuzie de saruri, pentru a trata o gama larga de probleme ale pielii.

Oferind o actiune simultana de exfoliere, extractie si de infuzare profunda a solutiilor personalizate, tratamentul ofera rezultate uimitoare, de la prima sedinta. Astfel, prin infuzarea serurilor in piele in momentul exfolierii, se obtine o penetrare maxima a ingredientelor active la adancimi optime ale tenului, acesta fiind mai receptiv la serurile folosite si astfel tratamentul avand efecte maxime.

"DermalInfusion ofera o restructurare a pielii, prin infuzia de ser in momentul maxim de receptivitate al tegumentului, oferit de procesele de exfoliere si extractie. Tehnologia care este de azi disponibila si in clinica noastra elimina astfel diferentele de timp dintre exfoliere si aplicarea serului, pentru o receptivitate si o retentie optima a pielii. Mai mult, este ideal pentru toate tipurile de piele si nu necesita timp de recuperare pentru pacient, a explicat Alexandra Crasmaru", fondator Clinica Illuma.

Printre beneficiile tratamentului Dermalinfusion se numara revigorarea tenului prin exfolierea intensa, extractia impuritatilor prin curatarea profunda a porilor sau detoxifierea tesutului prin drenaj limfatic. De asemenea, acesta ofera un efect vizibil de volumizare a pielii, dar si contribuie la imbunatatirea circulatiei ajutand la hidratarea celulara.

"Inca de la deschidere ne-am dorit sa oferim celor care ne trec pragul la Clinica Illuma servicii de cea mai inalta calitate, cu eficienta maxima si cu un focus pe tratamente non-invazive, inovatoare. Acesta este un nou demers in acest sens si am decis sa facem aceasta investitie in urma feedbackului clientelor, care si-au dorit un astfel de tratament, extrem de eficient, cu rezultate de durata si fara timp de recuperare", a mai precizat Alexandra Crasmaru.

Preturile pentru tratamentele cu Dermalinfusion sunt personalizate, in functie de afectiunile si particularitatile pielii fiecarei cliente, iar acestea pornesc de la 450 lei/sedinta. Pentru rezultate maxime, specialistii clinicii recomanda o evaluare dermatologica, insa, in medie cele mai multe tratamente necesita 3 sedinte.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare