Financiar

#locul 1 in lume #nivel de educatie #videochat romania #videochat #romania #educatie

Romania, primul loc in lume la veniturile obtinute din videochat. Nivelul de educatie si mirajul banilor au dus la acest clasament, afirma sociologii

Romania se afla pe primul loc in lume cand vine vorba despre veniturile obtinute din videochat.

Ponderea pietei de videochat din Romania este de 6% din PIB. Peste 200.000 de femei si barbati lucreaza ca modele in aceasta industrie, iar alti 100.000 de angajati se ocupa de asigurarea suportului tehnic. Asta, in conditiile in care, la ANAF, au fost inregistrat aproximativ 5.000 de firme care au acest domeniu de activitate.

Rmatoarele in clasament se afla Columbia si Rusia. Sociologii afirma ca, de vina, sunt nivelul de educatie, dar si mirajul banilor castigati usor, in numar mare.

"Aceasta meserie nu reclama un nivel de educatie foarte ridicat. Romania nu sta foarte bine cu educatia. In plus, tara noastra a fost extrem de toleranta in ceea ce inseamna exploatarea femeii. Romania este principala tara de export a femeii in Europa. 

Romanilor le place sa castige multi bani intr-un timp foarte scurt. Daca tinerii ar fi avut un nivel financiar si educational mai inalt, ar fi incercat si alte meserii, dar mirajul banilor din aceasta meserie este greu de evitat pentru ca sumele de bani sunt de ordinul miilor de euro pe luna. 

Sunt putine domeniile care ofera acesti bani fara munca", a declarat Gelu Duminica, sociolog, pentru antena3.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea