Financiar

#retailer #centru comercial #chirie #contract #criza

Retailerii renunta la spatiile din centrele comerciale

Sapte retaileri au renuntat la spatiile inchiriate din centrul comercial Vitantis dupa numai opt luni de la inaugurare. Desi numarul de vizitatori s-a situat la nivelul asteptarilor, aproximativ 10.000 de oameni zilnic, retailerii au ales sa rezilieze contractele din cauza incapacitatii financiare de a se mentine, potrivit reprezentantilor centrului comercial.

Numai in ultimile luni, sapte retaileri au renuntat la spatiile inchiriate din centrul comercial Vitantis din cauza lipsei de fonduri pentru campaniile de promovare si pentru plata chiriei, a anuntat George Teleman, proprietarul Vitantis.

"In momentul de fata avem 70 de unitati inchiriate dintr-un total de 86 disponibile, adica 32.558 de metri patrati dintr-o suprafata inchiriabila de 34.219 metri patrati - un grad de inchiriere general de 95,15%", a declarat pentru ZF George Teleman.

Dintre acestea se numara Feel Good (Steilmann), Blue Bird (divizie a Lee Cooper), K Tech (Ultra Pro), Black Sheep Collection, Win 2000 El Vision, Ravioli si Milavista. Patru dintre contracte au fost reziliate cu acordul partilor, deoarece chiriasii nu aveau puterea financiara pentru a promova magazinele, potrivit lui Teleman, in timp ce Ultra Pro a intrat in lichidare la nivel national, iar Lee Cooper a decis inchiderea diviziei Blue Bird de pe piata locala.

"In perioada 18 septembrie 2008 - 1 mai 2009 am avut un total de 2.296.874 de vizitatori..."

 ( citeste continuarea in NewsChannel.ro )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea