Financiar

#procesator plati online # oderopay #odero #plata online

Optimizeaza-ti fluxul financiar cu OderoPAY, procesatorul tau de plati online

Detii o afacere online si vrei sa afli cum te poate ajuta un procesator de plati? Daca vrei sa te adaptezi noilor trenduri si sa oferi flexibilitate si siguranta clientilor tai, ai nevoie de un procesator de plati online de incredere, care sa se adapteze constant nevoilor tale. De la varietatea de metode de plata acceptate, la protocoalele avansate de securitate, fiecare detaliu sta la baza procesatorului de plati online de la Odero, o platforma de plati dezvoltata pentru comercianti si clienti si adaptata nevoilor lor.

Avantajele procesatorului de plati online de la OderoPAY

Platile online au crescut in popularitate odata cu numarul tot mai mare de comenzi plasate la magazinele online. Atunci cand clientii tai aleg sa plaseze o comanda si sa achite valoarea online, acestia au nevoie de incredere si siguranta ca datele lor sunt protejate. Totodata este mai eficient si pentru clienti ca acestia sa achite online comparativ cu plata ramburs. De aceea, procesatorul de plati online dezvoltat de Odero bifeaza cu succes cele mai importante specificatii atat pentru clienti, cat si pentru comercianti. Iata care sunt acestea:

Acces la diverse metode de plata - clientii tai prefera platile cu cardul sau cu portofelele digitale? Indiferent de trend, au acces la diverse optiuni de plata pentru un proces rapid adaptat nevoilor lor.

Salvarea cardurilor pentru plati viitoare - vrei sa iti fidelizezi clientii? Optiunea de salvare a cardurilor decurge sigur, astfel ca platile viitoare sunt mai rapide.

Plati recurente realizate usor si rapid - retrage fondurile agreate cu clienti pentru serviciile si produsele oferite, la intervalele stabilite. Ofera clientilor optiunea de plata recurenta pentru un plus de flexibilitate.

Plata in rate pentru sume mari - cand clientii tai au nevoie de sprijin sa cumpere produsele dorite, ofera optiunea de plata in rate cu ajutorul procesatorului de plati online, un serviciu care ii ajuta sa plateasca o suma accesibila pe o perioada determinata de timp.

Un dashboard cu acces la cele mai importante informatii - gestioneaza, analizeaza si monitorizeaza afacerea ta cu ajutorul unui dashboard personalizat si adaptat nevoilor tale. Afla cele mai importante date despre evolutia afacerii si fii mereu informat despre ultimele trenduri in materie de plati online.

Plati sigure indiferent de valuta folosita - indiferent de valuta pe care o prefera clientii tai, procesatorul de plati online de la Odero poate fi adaptat nevoilor acestora, oferindu-le acces la moneda de plata preferata.

De ce ai nevoie de un procesator de plati pentru afaceri online

Afacerile online trebuie sa fie despre fiabilitate, eficienta si siguranta. Fiecare client care achizitioneaza produse sau servicii are nevoie de un procesator de plati online care sa ii ofere tot ce are nevoie pentru fiecare pas din procesul de cumparare. Procesatorul de plati online de la OderoPAY a fost creat si optimizat tocmai pentru a conecta comerciantii si clientii lor.

Platile online sunt in continua crestere. Ai o afacere online si vrei sa le oferi clientilor tai cea mai buna experienta la cumparaturi? Integreaza procesatorul de plati online de la Odero si optimizeaza-l in functie de nevoile tale si ale clientilor. Monitorizeaza evolutia afacerii si fii mereu informat despre cele mai noi trenduri si metode de plata.

FOTO: odero.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea