Financiar

#consumabile #catering

Importanta utilizarii unor consumabile de catering de cea mai buna calitate

Fie ca vorbim despre un business in domenul vanzarilor, o firma de constructii, un restaurant, o cafenea, un magazin de jucarii si asa mai departe, indiferent de domeniul de activitate al unei afaceri, calitatea serviciilor sau dupa caz, calitatea produselor vandute, pot face diferenta.

Exita foarte multe aspecte care trebuie luate in considerare precum actiunile de promovare a business-ului sau nisa pe care isi desfasoara activitatea, insa, calitatea serviciilor si a produselor este mai importanta decat orice. 

Unul dintre cele mai bune exemple, caz in care daca ceva nu merge bine consecintele sunt foarte severe si imediate, este cel al restaurantelor care practica servicii de catering.

In majoritatea timpului, fie ca ne aflam acasa sau la job, acasa sau la un prieten, apelam frecvent la serviciile de catering cu livrari la domiciliu. Fara nici un fel de urma de indoiala, atunci cand ne gandim la servicii de catering, cel mai important este ca alimentele sa fie proaspete, macarea sa fie bine gatita si sa fie livrata in timp util si la temperatura optima pentru a fi consumata.

Totusi, asta nu este tot. Nu trebuie sa uitam nici de acele consumabile pentru catering care insotesc produsele alimentare. Cu siguranta o furculita care s-a rupt de la prima atingere sau o caserola prin care curge supa, sunt situatii extrem de neplacute si pentru care ne putem pierde rapid interesul cu privire la serviciile unei firme de catering. Inclusiv in materie de cutii pizza, trebuie sa fim atenti ce fel de produse utilizeaza firmele de la care comandam, deoarece nu este doar despre a pastra continutul la o temperatura optima, ci si despre protectie. O astfel e cutie trebuie sa etanseze cat mai bine astfel incat sa nu lase praful sau mizeria sa patrunda in interior.

Acelasi lucru este important pentru orice tip de aliment. Inclusiv bauturile trebuie sa fie livrate in cele mai bune pahare carton, astfel incat acestea sa nu se verse la cea mai mica inclinatie sau pe la zonele de imbinare dar sa contribuie si la pastrarea unei temperaturi cat mai scazute a continulului. Tacamurile nu trebuie sa se rupa la cea mai mica presiune, pungile de asemenea trebuie sa fie rezistente si sa nu se rupa la greutati mici, iar exemplele pot continua la nesfarsit.

Cu siguranta o masa in care produsele alimentare au avut de suferit din cauza consumabilelor pentru catering utilizate sau in cazul in care tacamurile s-au rupt dupa primele secunde de utilizare, este o masa pierduta, in special daca nu veti mai avea ce sau cu ce sa mancati.

Atunci cand ne gandim la utilizarea unor consumabile pentru catering de inalta calitate, fie ca este vorba despre caserole fructe, caserole ciorbe si supe sau pentru mancare solida, gasirea unui furnizor serios si de incredere pentru toate aceste consumabile catering, este cea mai buna solutie pentru toti cei care practica servicii de catering cu livrare la domiciliu, in special din cauza faptului ca, aceste consumabile pot avea cel mai mult de suferit in timpul transportului.

 FOTO: unsplash.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea