Financiar

#pergole retractabile #pergole

Ce aduce anul acesta in materie de terase? Care este oferta de pergole a anului 2022

In fiecare an ne propunem sa facem tot mai mult si tot mai bine, atat pe plan profesional cat si pe plan personal. Si, recunoastem, noi ne-am angajat la randul nostru in aceasta provocare. Ce iti aduce anul acesta in materie de terase si care este oferta de pergole a anului 2022, afli chiar de la echipa noastra in randurile urmatoare.

Sun Leader iti aduce o noua perspectiva asupra amenajarii terasei tale de acasa sau de la restaurant. Iti propune solutii de acoperire eficiente si elegante, variante multiple de inchidere laterala si alte accesorii care sa-ti faca terasa confortabila in orice anotimp. Iar in 2022 echipa noastra isi propune sa aduca si mai multa inovatie in spatiul tau de relaxare.

Oferta de pergole pentru 2022. O terasa asa cum iti doresti

Misiunea si viziunea Sun Leader s-au nascut din ascultarea dorintelor si nevoilor oamenilor. Cu timpul, au devenit dependente de acestea. Iar toata activitatea pe care echipa o desfasoara in prezent se invarte in jurul dorintelor si nevoilor tuturor, inclusiv ale tale.

Astfel, toate sistemele instalate si toate solutiile propuse sunt adaptate si personalizate individual. Iar din procesul de personalizare alaturi de beneficiarii proiectelor noastre reies concepte noi si solutii tot mai inovative.

Ce este nou in 2022 in materie de pergole retractabile? Cand vine vorba despre pergolele retractabile bioclimatice, adica variantele cu lamele de aluminiu, anul acesta avem in oferta toate variantele pe care ti le-ai putea imagina.

Iti oferim pergole bioclimatice cu:

-  Lamele de aluminiu strict rotative, pentru situatia in care vrei doar sa acoperi complet terasa si sa o aerisesti/iluminezi. In acest caz, lamelele pergolei nu se vor retrage, ci se vor roti la 90 grade

- Lamele de aluminiu retractabile, pentru deschiderea si inchiderea completa a acoperisului terasei. In acest caz, capacitatea lamelelor de a se roti exista insa este foarte restransa – redusa doar la miscarea de rotire cu care lamelele sa pregateasca pozitia de strangere/retractare. Abia in momentul in care lamelele vor fi retrase complet, rotirea va fi fost efectuata la 90 grade

- Lamele de aluminiu retractabile si rotative, cu realizarea actiunilor independent una de cealalta. In acest caz, tu alegi daca lamelele vor executa o rotire completa sau o retragere completa. Astfel adaptezi si mai usor modul cum folosesti terasa cu pergola bioclimatica, in functie de vremea sau luminozitatea de afara.

- Membrana in locul lamelelor de aluminiu. Daca vrei sa faci o alegere mai indrazneata in acest an, si nu reusesti sa-ti iei ochii de pe structura eleganta si moderna a pergolelor bioclimatice dar nu iti doresti lamele de aluminiu, exista si un model mai aparte – rezultat din combinarea celor doua.

Sisteme de sticla adaptate si usor de curatat

Atunci cand amenajezi o terasa mai deosebita, cauti si solutii deosebite care sa te ajute sa duci amenajarea la bun sfarsit. Sistemele electrice cu sticla pentru inchideri laterale sunt cu adevarat deosebite, practice si elegante. La terasele cu sisteme catre care accesul este mai greoi apare, insa, un aspect provocativ: curatarea sticlei.

Pentru aceasta provocare exista astazi sisteme culisante cu sticla rabatabila, o solutie salvatoare pentru terasele la inaltime, terase inguste sau cu delimitari neaccesabile, terase pe ponton, si asa mai departe. Functionarea sistemului cu sticla rabatabila este posibila in cazul sistemelor ghilotina si este simpla: se pastreaza in pozitie de repaos toate panourile cu sticla, se deblocheaza panoul rabatabil si se rabateaza iar dupa curatare se blocheaza inapoi, sistemul redevenind glisant/culisant.

Pachete de nerefuzat pentru terase complet amenajate cu Sun Leader

Ai nevoie de sprijin in amenajarea unei terase complete? De la solutia de acoperire pana la solutia de inchidere, umbrire laterala, iluminare sau incalzire, echipa noastra iti este aproape. Iti oferim varianta cea mai buna, personalizata si adaptata nevoilor tale! Iar in cazul unui pachet complet, alaturi de ideile noastre iti oferim si un discount considerabil pe care il poti aplica.

Sun Leader iti ofera pe tot parcursul anului 2022 un discount de 20% pentru un pachet de amenajare completa a terasei:

- Pergola retractabila

- Sticla laterala

- Accesorii precum: incalzitoare/dimmer pentru iluminare

- Aplicatie mobila pentru control.

Inca mai stai pe ganduri si nu sti cum sa reamenajezi terasa? Aminteste-ti ca, pe langa discountul oferit mai sus, beneficiile oferite de echipa Sun Leader sunt  nenumarate: garantie de 30 de ani la anumite pergole, consultanta si deplasari gratuite oricand, randari gratuite si servicii constante post-vanzare. Beneficiaza si tu de ceea ce aduce anul acesta in materie de terase, si de oferta de pergole si accesorii pusa la dispozitie de Sun Leader.

FOTO: pergole-retractabile.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea