Financiar

#covorase profesionale # alegere covorase profesionale

Covorasele profesionale - Dotari esentiale pentru business-ul tau!

Indiferent in ce domeniu activezi in antreprenoriat, pe langa aspectele strict profesionale, este esential ca locatiile in care se desfasoara activitatea implicata in dinamica afacerii tale, sa fie amenajate si intretinute la un anumit standard. Mobilierul, accesoriile si elementele de decor sunt parte integranta din design-ul interior, in acelasi timp indeplinindu-si scopul pentru care au fost concepute. Rolul covoraselor profesionale

 

Orice spatiu interior va avea nevoie de o amenajare specifica, capitolul pardoselilor si cailor de acces reprezentand puncte principale in amenajarea interioara a locului unde se desfasoara afacerea ta. Atunci cand vrei sa te asiguri de faptul ca podelele cladirii, precum si zonele de acces sunt prevazute cu accesoriile cele mai practice, sigure si eficiente, paleta de covorase profesionale pusa la dispozitie te va ajuta sa alegi modelele potrivite ca design, dar si ca proprietati.

Birouri moderne si practice

Amenajarea unui birou presupune alegerea pieselor de mobilier specifice si a accesoriilor care vor cadra cel mai bine specificului incaperii. Raportandu-te la design-ul interior, la traficul caruia va fi expusa sala, dar si la preferintele tale stilistice, vei alege mocheta birou horeca potrivita. Fie ca preferi modele simple sau te indrepti catre variante colorate, daca adopti mochete groase sau preferi modelele subtiri, practicabilitatea acestora se va dovedi in scurt timp, datorita calitatii superioare a materialelor din care sunt fabricate. Biroul tau va avea un aspect frumos, iar intretinerea curateniei se va putea face cu usurinta, intregul spatiu pastrandu-si aspectul profesional si mentinandu-se curat.

Alege covorase din aluminiu pentru caile de acces

Daca specificul afacerii tale presupune un flux mare de persoane si un trafic accelerat, este esential sa te asiguri ca accesul in cladiri se face intr-un mod sigur in ceea ce priveste intretinerea curateniei. Alegand covorase profesionale aluminiu pentru caile de acces, pe langa faptul ca se va limita semnificativ respandirea prafului si a petelor de murdarie, se adauga un plus de valoare amenajarii cladirii, modelele de covorase din aluminiu avand un design modern si placut.

Fa-te cunoscut alegand covorase personalizate cu logo-ul tau!

Stii cat de importanta este publicitatea atunci cand activezi in antreprenoriat, astfel ca, indiferent daca administrezi o cofetarie, o unitate privata de invatamant, un restaurant sau un cabinet medical de stomatologie, reclama poate incepe cu primul pas facut in unitatea ta. Alege pentru caile de acces covorase personalizate cu logo, simple, cu efecte 3D, personalizate inspirat prin intermediul graficii si a imaginilor complexe si elaborate.

Covorasele personalizate cu logo pot astfel face parte din strategia ta de marcheting, orice client sau colaborator care va trece pragul locatiei tale, sesizand inscriptionarile de la intrare. Calitatea superioara a materialelor si caracteristicile acestora, se vor dovedi esentiale in pastrarea curateniei intregului spatiu.

Covorasele industriale si specificul afacerii tale

Indiferent de domeniul in care activezi, amenajarea spatiului interior trebuie sa se faca tinandu-se cont de regulile de siguranta si protectie, acestea urmand a fi dublate si de aspectele legate de design. O sala de forta, un atelier unde se manevreaza piese grele, o incapere unde temperaturile variaza foarte mult sau o zona unde podeaua este supusa frecvent socurilor mecanice, vor necesita o accesorizare specifica, astfel ca este recomandat sa le amenajezi montand covorase industriale foarte rezistente.

Covoarele din cauciuc prevazute cu striatii, benzile antialunecare, modelele care amortizeaza socurile sau cele de protectie, toate sunt destinate spatiilor care au nevoie de protectie suplimentara la nivelul pardoselei. Astfel se protejeaza podeaua, se mentin in siguranta persoanele care activeaza in zona, dar se confera si un aspect placut locatiei.

FOTO: sanito.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea