Financiar

#sporuri #indemnizatie #ilegal

Circa 400.000 angajati din sectorul public au primit ilegal sporuri pana la sfarsitul lui 2009

curtea de conturi a descoperit ca 235.000 de angajati au primit ilegal sporuri si indemnizatii in 2008, iar in urma controlului finalizat la sfarsitul lui 2009 numarul salariatilor ce incasasera ilegal drepturi banesti ajusese la 400.000, a spus miercuri secretarul de stat din MFP Gheorghe Gherghina.

Pierderile statului in urma acordarii ilegale a acestor drepturi s-au cifrat la aproximativ 2 milioane euro, a declarat secretarul de stat in Ministerul Finantelor Publice.

Printre sporurile identificate de Curtea de Conturi se numara: spor pentru imbunatatirea conditiilor de munca, spor pentru refacerea capacitatii de munca, spor pentru refacerea dupa concediul de odihna, spor sau indemnizatie pentru tinuta decenta, norma sau indemnizatie de hrana, sume platite pentru reprezentare, ajutor de casatorie, indemnizatie pentru ziua de nastere, spor de cantina etc.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea