Financiar

#credit rapid #antreprenori #credit #afacere

Antreprenor la inceput de drum: porneste-ti afacerea cu un credit rapid

In ultimii ani, tot mai multi oameni aleg sa fie independenti financiar, alternand intre rolul de angajat si cel de antreprenor. Fie ca lucreaza pe cont propriu, pe langa job-ul propriu-zis, sau aleg sa-si inceapa propria afacere, se observa o inclinatie din ce in ce mai mare spre antreprenoriat.

 

Daca intentionezi sa-ti deschizi un business, vei avea nevoie de o prima investitie, mai mare sau mai mica, in functie de dimensiunea si complexitatea afacerii pe care o ai in vedere. Un credit online poate fi o solutie eficienta pentru antreprenorii la inceput de drum care doresc sa inceapa o afacere fara o investitie initiala mare.

In primul rand, este foarte usor sa obtii un imprumut online si in plus, ofera si alte facilitati care te pot ajuta sa-ti transformi pasiunea intr-o afacere.

Imprumuturile rapide sunt oferite de Institutii Financiare Nebancare (IFN), care desfasoara activitati de creditare in conditii flexibile, insa fara a fi banci. Acestea sunt supravegheate si gestionate de Banca Nationala a Romaniei, ceea ce inseamna ca aceste imprumuturi sunt complet legale. Daca pentru a obtine un imprumut bancar, ai nevoie de o multime de documente si sa indeplinesti anumite criterii, in cazul creditelor nebancare lucrurile sunt mult mai simple. Principalul avantaj al creditelor IFN consta in usurinta cu care le poti obtine fara a fi nevoit sa mergi pana la sediul institutiei.

Astfel, obtii banii de care ai nevoie rapid si fara prea multe documente. Insa exista multe oferte de creditare pe piata. Cum stii care este alegerea potrivita pentru tine? Credite4You iti ofera solutia ideala atunci cand ai nevoie de prima investitie pentru a-ti incepe afacerea.

Credite4You este un simulator de credite care te ajuta sa compari ofertele de la mai multe IFN-uri, in functie de nevoile tale. Tot ce trebuie sa faci este sa selectezi suma de care ai nevoie si perioada de creditare, iar in cateva secunde vei vedea ofertele de creditare de la IFN-uri astel incat poti lua decizia cat mai usor.

In momentul in care ai luat decizia, vei fi redirectionat catre site-ul institutiei respective, unde va trebui sa completezi formularul de aplicare si sa incarci documentele necesare, totul de pe computer sau chiar de pe telefonul mobil.

Intrucat nu este vorba de contracte complexe si mari, riscul de a semna ceva ce nu ai citit sau inteles pe deplin este mult redus. Cadrul legal pentru IFN-uri este destul de strict, obligand aceste institutii sa prezinte in mod transparent costurile suplimentare, cum ar fi comisioanele sau dobanzile. Astfel, nu vei avea surprize neplacute mai tarziu.

Un alt avantaj al unui imprumut rapid il reprezinta cerintele minime care te fac eligibil pentru a aplica pentru un astfel de imprumut. Trebuie sa ai 18 ani sau mai mult, sa ai un cont la una dintre institutiile bancare disponibile si sa fi disponibil pentru a fi contactat telefonic, in cazul in care trebuie clarificate detalii privind acordarea imprumutului.

Poti obtine un imprumut pe termen scurt, cu aprobare rapida si conditii minime de creditare. Iar banii sunt virati direct in contul tau bancar, asa ca nu mai trebuie sa mergi la banca pentru a retrage. Sa obtii un credit rapid nu a fost niciodata mai simplu.

Incepe cu pasi mici, dar nu rata sansa de a-ti transforma pasiunea intr-o afacere profitabila!

FOTO: credite4you.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea