Financiar

#prosoape si halate de baie #hotel

Alegerea prosoapelor si halatelor de baie pentru hotel: cum facem acest lucru?

Prosoapele si halatele de baie dintr-un hotel sunt extrem de importante. De fapt, nu ne putem inchipui un hotel la standardele actuale fara papuci hotel, dar ce sa mai spunem de halate si prosoape?! Si totusi, cum alegem aceste produse hoteliere daca dorim sa oferim calitate si sa ne bucuram de multumirea si satisfactia clientilor de fiecare data cand calca pragul unitatii noastre de cazare.

Prosoape de hotel

Acestea sunt, in general, prosoape hotel albe, simple, care sunt utilizate in general in locuri de cazare, cum ar fi hoteluri, pensiuni si apartamente inchiriate in regim hotelier. Prosoapele, cunoscute si ca prosoape de hotel sau prosoape Eponge, nu au modele, linii sau culori pe ele. Dimensiunea standard este: prosop de mana 50x90cm, prosop de baie 70x140cm, 90x150cm sau 100x150cm, prosop pentru picioare 50x70cm. Pe langa aceste dimensiuni, unele hoteluri cer si prosoape de 30x50cm. Aceste dimensiuni la prosoapele de hotel sunt in standarde, insa in unele cazuri dimensiunile pot diferi.

Ce trebuie luat in considerare atunci cand alegeti un prosop de hotel?

Firele folosite in faza de productie a prosopului sunt extrem de importante. Prosoapele tesute cu fire de calitate vor fi de calitate si, de asemenea, durata de viata va fi mai lunga decat la prosoapele care folosesc fire ieftine. Cand prosopul ajunge la utilizatorul final dupa ce a trecut prin etapele de tesut, vopsire si coasere, ar trebui sa aiba o putere mare de absorbtie a apei, sa fie rezistent la multe spalari si, cel mai important, sa aiba o rata de intarire scazuta.

Pentru a ajunge la un prosop cu toate aceste caracteristici, este necesar sa alegeti un fir de tesut de calitate si sa alegeti un prosop cu greutate mare mai degraba decat un prosop cu greutate redusa. Aici, cel mai mare factor care face ca prosopul cu greutate redusa sa fie preferat este factorul pret. Insa, va recomandam intotdeauna sa alegeti prosoape bune cu greutate mare pentru o durata de viata mai lunga si pentru satisfactia clientului final.

Halat de baie

Deoarece corpul va fi umed in mod natural dupa baie, un halat de baie este folosit pentru uscare de catre client. Ca sa vorbim despre halat hotel, putem spune ca un halat de baie este un fel de prosop. Ar trebui, de fapt, sa fie considerat doar versiunea purtabila a prosopului. Exista halate de baie disponibile in fiecare culoare, dar si din diverse materiale.

Productia de halate de baie este la fel ca si productia de prosoape, trece prin aceleasi etape. In primul rand, firele sunt infasurate, vopsite, colorate, tesute si, in final, are loc procesul de coasere. Mai multe tipuri de textile pot fi insa folosite la producerea halatelor de baie.

Cum trebuie sa fie halatul de baie?

Halatul de baie trebuie sa fie hidrofil, adica sa fie realizat in asa fel incat sa absoarba apa. De asemenea, halatul trebuie sa fie foarte moale. Trebuie sa fiti constient ca orice client, chiar daca nu este cel mai pretentios, are nevoie ca pielea sa simta catifelare si caldura la iesirea de la dus. De asemenea, halatul trebuie sa fie rezistent la scamosare. Este inacceptabil sa oferiti unui oaspete un prosop care va fi scamosat, chiar daca acesta a fost spalat deja de 30 de ori.

Calitatea, modelul si marimea halatului de baie pe care il alegeti sunt importante. Hainele din nailon si materiale sintetice sunt proaste si nesanatoase, deci afecteaza sanatatea, asa ca nu le cumparati pentru clienti si nici pentru dvs. In plus, halatele de baie din nailon si sintetice au o durata de viata scurta. Puteti alege un halat de baie din bumbac 100%. Este ideal pentru utilizare dupa iesirea de la dus. Caracteristica sa de absorbtie a apei este puternica. In general, pentru o unitate de cazare, trebuie alese halate de baie lungi si de culoare alba.

Asadar, nu neglijati aceste aspecte atunci cand va alegeti produsele pentru hotel. Succesul afacerii voastre consta in astfel de detalii!

FOTO: pexels.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea