Financiar

#inox #bucatarie #horeca

Alege utilaje HoReCa de calitate din oferta variata de la Ideal Inox!

Afacerea ta din domeniul HoReCa poate deveni foarte profitabila atunci cand realizezi o investitie in echipamente HoReCa de calitate, potrivite pentru bucataria ta profesionala. Pentru a alege utilajele de care ai nevoie, este important sa accesezi o oferta diversificata, din care poti selecta modelele in functie de calitate si de pret. Gaseste o astfel de oferta pe site-ul unui producator si distribuitor atent la nevoile clientilor sai.

 

La Ideal Inox descoperi echipamente profesionale de bucatarie fabricate din inox de calitate. Acestea sunt impartite in categorii functionale, astfel incat sa alegi mai usor aparatele si utilajele de care ai nevoie. Poti selecta dintre numeroase versiuni de echipamente profesionale care se potrivesc cerintelor afacerii tale si spatiului de care dispui. in plus, beneficiezi de o livrare rapida, oriunde in Bucuresti sau in provincie.

Alege echipamente profesionale HoReCa de cea mai buna calitate accesand o oferta diversificata!

Cea mai buna alegere o faci atunci cand accesezi o gama variata de utilaje HoReCa, in care iti sunt prezentate principalele caracteristici tehnice ale modelelor de aparate si accesorii. Gasesti utilaje profesionale de bucatarie impartite in cateva categorii si de asemenea poti cauta tipurile de echipamente de care ai nevoie in bara de cautare a site-ului Ideal Inox.

Printre categoriile de echipamente pe care le poti accesa se numara:

  • Linii de gatit
  • Masini de gatit
  • Aparate
  • Vitrine prezentare
  • Hote inox
  • Mixere, roboti si malaxoare
  • Echipamente frigorifice
  • Echipamente panificatie
  • Accesorii

Pentru fiecare categorie gasesti numeroase modele de echipamente, de capacitati si dimensiuni variate. Te informezi cu privire la caracteristicile fiecaruia si poti cere oferte de pret utilizand optiunea prezenta pe site. Aceste utilaje sunt concepute pentru echiparea bucatariilor profesionale ale hotelurilor, restaurantelor, barurilor, cantinelor, pizzeriilor, rotiseriilor, patiseriilor si cofetariilor sau chiar a bucatariilor de spital.

Beneficiaza de avantajele unor echipamente HoReCa de cea mai buna calitate!

in functie de specificul afacerii tale, poti gasi cu usurinta modelele de aparate profesionale de bucatarie de care ai nevoie. Producatorul si distribuitorul iti ofera garantia calitatii si te ajuta sa achizitionezi mai usor echipamentele, ocupandu-se de livrarea acestora in maxim 48 de ore, acolo unde ai nevoie. Majoritatea echipamentelor sunt fabricate din inox rezistent si foarte usor de intretinut. in plus, inoxul prezinta numeroase proprietati ce-l fac ideal in utilizarea in bucatariile profesionale:

  • Nu altereaza gustul mancarurilor
  • Nu prezinta porozitati
  • Rezista la temperaturi ridicate
  • Nu permite dezvoltarea germenilor pe suprafata sa
  • Este mai ieftin in raport cu alte aliaje

Gasesti o oferta de echipamente profesionale horeca din inox care pot compune o bucatarie profesionala functionala si care contribuie la succesul afacerii tale.

Alege solutii de amenajare inteligente pentru bucataria profesionala sau pentru restaurant!

Ideal Inox ofera de asemenea si solutii de proiectare si utilare a bucatariilor profesionale, restaurantelor sau rotiseriilor. in functie de afacerea ta si de echipamentele pe care le-ai achizitionat, poti sa beneficiezi si de un proiect de amenajare ergonomica a acestora in cadrul unitatii HoReCa.

Proiectele sunt personalizate si iti sunt prezentate sub forma unor schite 3D interactive, in care vizualizezi din mai multe unghiuri cum va arata restaurantul sau bucataria ta profesionala, cu toate aparatele montate si aranjate, cu designul dorit, in spatiul de care dispui. Proiectantii iau in calcul de asemenea, cele mai noi norme de flux tehnologic si de siguranta.

Avantajul acestui tip de proiect este ca te bucuri de un design ideal al spatiului, inainte de amenajare, economisind astfel timp si bani.

in concluzie, ai acces la una dintre cele mai variate game de echipamente HoReCa de pe piata, oferite la preturi de producator si la proiecte personalizate de amenajare, astfel incat succesul afacerii tale sa fie garantat.

Articol conceput si redactat de agentia de marketing digital Omniflux!

FOTO:

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea