Activitati pentru copii

#cursuri engleza #engleza

Deschide portile succesului pentru copilul tau cu ajutorul cursurilor de limba engleza

Invatarea englezei poate fi una dintre cele mai valoroase experiente pentru viitorul unui copil. Dincolo de faptul ca il va ajuta sa comunice cu mai multa usurinta cu oamenii din intreaga lume, cunoasterea limbii engleze poate avea un impact pozitiv asupra dezvoltarii sale cognitive si a abilitatilor lor de invatare pe viitor.

 

In mod evident, cu cat copilul invata engleza mai devreme, cu atat mai bine. Acesta este unul dintre motivele pentru care e important ca parintii sa le ofere copiilor lor oportunitatea de a participa la cursuri de engleza inca de la varste fragede. Pe langa faptul ca alegand o scoala moderna, cum este Bright Kids, invatarea limbii engleze poate fi o experienta distractiva si interesanta pentru copii, exista o multime de beneficii educationale pe care aceasta le poate aduce. 

Beneficiile invatarii limbii engleze pentru copii:

Studiul limbii engleze poate ajuta copiii sa-si dezvolte abilitatile de comunicare. Prin intermediul cursurilor de engleza, copiii invata nu numai gramatica si vocabularul, ci si cum sa comunice cu alti oameni in mod eficient. Acest lucru ii va ajuta sa-si imbunatateasca abilitatile de ascultare, vorbire, citire si scriere, precum si sa invete sa lucreze in echipa cu alti copii. 

Evolutia lor in ceea ce priveste comunicarea e direct proportionala cu jocurile folosite de profesori in procesul de invatare. Daca acestia folosesc gesturi, expresii faciale, activitati care ii situeaza pe copii in contexte de comunicare, ei se vor adapta si isi vor depasi timiditatea, teama, vor rade, vor lega prietenii si vor crea amintiri frumoase. In plus, in timpul jocurilor, centrii emotionali de perceptie sunt foarte activi, crescand astfel puterea de asimilare. 

Invatarea limbii engleze contribuie semnificativ si la dezvoltarea abilitatilor cognitive. Datorita faptului ca invatarea unei limbi straine presupune abilitati precum memorarea, concentrarea si rezolvarea problemelor, copiii care invata engleza au deseori o dezvoltare cognitiva mai buna decat cei care nu o fac. Acest lucru poate avea un impact pozitiv asupra rezultatelor scolare si a altor activitati extracurriculare. Daca alegeti un centru de engleza  in care lectiile sunt bine structurate si se pune accent pe gamification, pe jocuri, capacitatea de a asimila noi aptitudini va creste cu 40%, in principal datorita dopaminei pe care corpul o produce dupa completarea unei sarcini si primirea unei recompense (potrivit expertului in gamification, Gabe Zichermann). 

In plus, invatarea limbii engleze poate deschide oportunitati noi pentru copii pe termen lung. Engleza este limba vorbita cel mai des in lume si este utilizata in multe domenii de activitate, cum ar fi afaceri, tehnologie, medicina si altele. Acest lucru inseamna ca invatarea englezei poate fi un avantaj considerabil pentru copii in viitor, in special in contextul globalizarii si al unui mediu economic si social atat de conectat.

Cursurile online de engleza sunt esentiale pentru viitorul copiilor, ajutandu-i sa-si dezvolte abilitatile de comunicare, cognitive si sa atraga oportunitati noi in viitor.

Ofera-i copilului tau sansa de a avea un avantaj educational important pe termen lung si inscrie copilul la cursuri de engleza online. Astfel, scapi de timpul si banii pierduti zilnic pe drum. 

Intra pe www.brightkids.ro, testeaza prima lectie complet gratuit si fii gata pentru bucuria copilului de a invata engleza intr-un mediu cu adevarat interactiv, adaptat pentru nevoile fiecaruia.

FOTO: brightkids.ro

 

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente-pentru-tine-si-copilul-tau