Do it yourself

#seara #dimineata #dus

Motivele pentru care este mai bine sa faci dus seara si nu dimineata

Tu cand obisnuiesti sa faci dus, seara sau dimineata? Vei vedea mai jos trei motive pentru care un dus facut seara este mai benefic pentru organism. Sunt recomandari facute de catre specialisti. 

In primul rand, in urma unui dus facut seara, indepartezi bacteriile de uleiurile acumulate pe parcursul zilei. In timpul zilei pielea si parul colecteaza cantitati destul de mari de bacterii si poluanti. Acestea raman pe piele pana cand faci dus. Daca faci dus dimineata si nu seara vei transfera aceasta murdarie in pat in timp ce dormi.

Dusul facut seara te ajuta sa eliberezi tensiunea muschilor si articulatiilor. In special dusurile fierbinti sunt excelente pentru ameliorarea durerilor musculare si a durerilor generale. Daca esti o persoana care merge la sala seara, opteaza cu siguranta pentru un dus la culcare.

Iar in al treilea rand, sa faci un dus seara este modalitatea perfecta de a te relaxa si de a avea grija de tine. Indiferent daca ai avut o zi stresanta sau nu, un dus fierbinte te poate ajuta sa atenuezi gandurile anxioase si te poate pregati pentru un somn linistit.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare