Dieta si nutritie

#piata din Romania #noi produse #Juice PLus+ # vitalitate

Juice Plus+ lanseaza pe piata din Romania doua noi produse pentru un plus+ de vitalitate: Perform si UPLIFT

 

Stilul tau de viata are un aliat in plus+

“Inspiram si educam oamenii in a duce un stil de viata echilibrat si sanatos” - aceasta este deviza sub care Juice Plus+ opereaza de mai bine de 25 de ani in nutritie si wellbeing, regasindu-se in peste 20 de tari din intreaga lume. De asemenea, vara aceasta face un pas important si isi mareste portofoliul pe piata din Romania cu doua suplimente alimentare pe baza de plante, cu multiple beneficii.

Juice Plus+ Perform si UPLIFT sunt potrivite atat pentru cei care fac miscare in mod consecvent, cat si pentru cei care isi doresc sa isi completeze cu succes necesarul zilnic de nutrienti si vitamine.

Pana in 2023, peste 1 milion de romani vor avea abonament la sala

Conform unui recent studiu Eurobarometru, 37% dintre romani practica un tip de activitate sportiva. Dintre acestia, exista date conform carora 800.000 romani sunt membri ai unei sali de sport, iar, pana in 2023, este de asteptat ca inca aproximativ 300.000 de oameni sa se alature acestei piete. La nivel global, 60% dintre oameni fac miscare de cel putin 2 ori pe saptamana. Printre principalele motive se numara: mentinerea sanatatii si prevenirea unor afectiuni medicale, dar si dorinta de a-si imbunatati aspectul fizic.

Juice Plus+ vine in intampinarea persoanelor care cauta sa faca miscare, indiferent daca acestea doresc sa inceapa sau sa mentina un stil de viata sanatos prin orice forma constanta de miscare. Fiind prezenti pe piata din Romania din 2020, Juice Plus+ ofera o gama de produse diversificata, concentrandu-se pe capsule, shakes, batoane, jeleuri si supe, disponibile atat individual, cat si sub forma de pachete, grupate strategic pentru maximizarea beneficiilor.

”Inca de la inceput am raspuns nevoii romanilor de a avea o mai buna grija de vitalitate prin produse inalt-calitative, pe baza de plante, a caror menire este sa aiba un aport nutritional care sa reduca la maximum diferenta dintre ceea ce oamenii mananca si ce ar trebui sa manance pentru a-si proteja sanatatea. Ne propunem sa fim in continuare un model de inspiratie si motivatie pentru romanii care fac parte din povestea Juice Plus+ si care isi doresc un plus de energie pentru o stare de bine, zi de zi”, a evidentiat Angela Capatina, Regional Sales Manager Romania.

Este important de retinut faptul ca un stil de viata sanatos nu se reduce numai la miscare fizica si o alimentatie corecta, ci include si aspecte precum: odihna, relatiile sociale cu persoanele din jur, sustinere emotionala sau chiar si bunastare spirituala. Printre beneficiile unui stil de viata sanatos se numara: consolidarea imunitatii, reducerea incidentei anumitor boli, pastrarea tonusului, prelungirea duratei de viata si accentuarea starii de bine. In cazul in care, din anumite motive, oamenii nu reusesc sa se ingrijeasca asa cum trebuie de propriul corp, acesta se va resimti si va transmite anumite semnale, iar, cel mai usor remediu este achizitionarea de suplimente alimentare, care sa inlocuiasca eventualele carente.

"La Juice Plus+ ne dezvoltam linia de produse intocmai pentru a raspunde anumitor nevoi. Utilizand numai cele mai bune, inalt-calitative ingrediente si imbinandu-le in moduri inovatoare, reusim sa asiguram o sursa de nutritie concentrata si unica dintr-o mare varietate de ingrediente integrale si pe baza de plante. Luate impreuna, acestea ajuta la minimizarea diferentei dintre ceea ce oamenii ar trebui sa manance si ceea ce mananca. Iar daca sunt combinate cu o dieta echilibrata si un stil de viata activ, atunci rezultatul final va fi o imbunatatire semnificativa a sanatatii generale si a starii de bine", adauga Liza Pepple, Director Global Product Development.

Performanta cu Juice Plus+

Juice Plus+ Perform este un shake delicios, pe baza de plante, cu fuziune de fructe, care asigura necesarul de proteine pentru cresterea masei musculare, concentrare pentru consolidarea antrenamentelor si energie pentru a ramane consecvent in ceea ce priveste programul de fitness.

 

“Cu totii stim ca shakeurile proteice capata din ce in ce mai mult teren pe piata. In acelasi timp, oamenii sunt in cautarea unor solutii si produse pe baza de plante, astfel ca este un moment oportun pentru lansarea acestui nou produs. Suplimentul alimentar Juice Plus+ Perform ofera o combinatie unica de proteina de origine vegetala, vitamine si minerale care sustine multiple aspecte ale performantei sportive. Suntem de parere ca toate acestea reprezinta ‘plus’-ul prin care este mai mult decat un simplu shake proteic si constituie aditia perfecta in portofoliul Juice Plus+”, a adaugat Stuart Kronague, CEO Juice Plus+.

Shake-ul contine 25 grame de proteine de origine vegetala in fiecare portie, complex de vitamine B, prezente in mod natural, vitamina D, extract de mango, extract de lamaie, extract de guava, visine, pudra de ciuperci tratate cu ultraviolete si sfecla rosie.

“Un shake de performanta, la fel de motivat ca si tine, Juice Plus+ Perform este conceput pentru oricine are un stil de viata activ si care cauta un supliment nutritiv pentru a-si sustine rutina de fitness si performanta mentala, fie ca este vorba de cardio, antrenamente de forta, yoga, mersul pe jos, activitati in aer liber sau de un antrenament acasa. Acesta impartaseste o filosofie nutritionala comuna cu celelalte produse: un accent pe alimente integrale, nutritie pe baza de plante, astfel incat sa te poti simti increzator in legatura cu ceea ce pui in corpul tau”, explica Valentina Cucinotta, Regional Director, Southern Europe.

Energia naturii, de partea ta, cu Juice Plus+ UPLIFT

 

UPLIFT este un supliment alimentar sub forma de pulbere, pe baza de plante, care alimenteaza corpul si mintea cu vitamine B esentiale, cofeina naturala si ingrediente premium.

Produsul se adreseaza tuturor oamenilor care au un stil de viata solicitant si care isi doresc sa aiba parte de mai multa energie si concentrare pe parcursul zilei.

Unicitatea Juice Plus+ UPLIFT provine din ingredientele pe care le contine, originea si avantajele lor: extractele de mango, guava, lamaie si yerba mate, multitudinea de vitamine B, iar visinele si sfecla rosie, care ofera produsului gustul delicios.

”Suplimentul alimentar UPLIFT a fost gandit ca fiind un produs care ne ajuta in viata de zi cu zi: reduce semnificativ oboseala si extenuarea, sustine performanta mintala normala, ofera un plus de energie si concentrare si contribuie la un metabolism energetic normal. UPLIFT este pentru o mama activa, care are grija de copiii sai, un tanar cu o agenda incarcata, dar si pentru bunicii care vor sa tina pasul cu nepotii lor jucausi. UPLIFT este pentru toata lumea!”, a conchis Angela Capatina, Regional Sales Manager Romania.

2 ani de Juice Plus+ in Romania

Juice Plus+ a adus in Romania un model inspirational de business, care presupune activitati de tip part-time si castiguri flexibile prin promovarea unei alimentatii corecte si a unui stil de viata sanatos.

Strategia pas cu pas, recomandata de expertii in sanatate, echipa si partenerii Juice Plus+ in atingerea obiectivelor de alimentatie sanatoasa, de vitalitate si wellbeing, este reflectata si in modelul de crestere a businessului pe piata din Romania: construirea treptata si sigura a unei comunitati inchegate, o comunicare aliniata la mesajul global, cu aplecare atenta asupra nevoilor si feedbackului consumatorilor romani.

“Ne bucuram sa vedem ca in acesti doi ani, cu ajutorul echipei si al partenerilor nostri, am reusit sa crestem comunitatea Juice Plus+ si sa oferim tuturor romanilor o alternativa mai sanatoasa la fast-food si alimente procesate, dar si sa devenim un loc de actiune. Impreuna cu fiecare membru al echipei noastre, cu fiecare partener si client, construim un viitor in care stilul de viata sanatos este o optiune normala, la indemana, pentru fiecare dintre noi!”, concluzioneaza Angela Capatina, Regional Sales Manager Romania.

Despre Juice Plus+

Compania Juice Plus+ este o companie globala de sanatate si wellness, cu misiunea de a inspira o viata sanatoasa in intreaga lume. Acesta opereaza pe 28 de piete la nivel international si este sustinuta de o comunitate formata din peste 200.000 de parteneri independenti de vanzari si peste un milion de clienti.

Juice Plus+ este prezenta in Romania din anul 2020.

FOTO: juiceplus.com
Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi: Fertilizare in vitro cu ovocite donate. Indicatii si sanse de reusita

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi, medic specialist obstetrica-ginecologie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Feniculul previne cancerul. Descopera-i toate beneficiile!

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare