Dieta si nutritie

#slabit #diete #cristina cioran

A slabit 8 kg in mai putin de doua saptamani! Cum arata in prezent Cristina Cioran

In vara anului 2021, Cristina Cioran a nascut prematur, la sapte luni, o fetita, astfel vedeta devenind pentru prima data mama.

La aproximativ un an de atunci, Cristina Cioran a decis ca vrea sa slabeasca si a tinut o dieta care a ajutat-o sa slabeasca nu mai putin de 8 kilograme in doar 10 zile! Intr-un interviu pentru Click, vedeta in varsta de 45 de ani a dezvaluit ce a mancat si cum a reusit sa slabeasca atat de mult intr-un timp foarte scurt.

 

„Am slabit 8 kilograme in 10 zile tinand aceasta dieta si, ce este cel mai important, nu am fost slabita si nu mi-a fost foame. Am continuat si cu inot, pentru a-mi reaseza corpul. E adevarat ca vreau sa mai tin o saptamana, ca sa mai dau jos doua-trei kilograme. Acum sunt foarte atenta la ce mananc, am renuntat total la carbohidrati, dar inca mai mananc fructe. Corpul cere, mai ales ca este perioada lor. Am apelat la dieta Nupo, dieta care se tine usor, pentru ca nu mai trebuie sa cantarim alimentele, sa calculam caloriile si sa gatim. Le avem pe toate deja gata facute. Aceasta dieta inlatura toate aceste neajunsuri, pentru ca: mesele sunt deja cantarite, caloriile sunt deja numarate (120 kcal/masa – 800 kcal/zi), se prepara intr-un minut. Meniul zilnic se poate lua oriunde, nu ocupa loc si poate fi transportat in geanta. Mesele contin absolut toti nutrientii necesari (de la proteine si fibre, la vitamine, minerale si chiar omega). Mesele Nupo contin doar ingredienti naturali, iar prin compozitia corecta si completa regleaza si echilibreaza metabolismul, lucru foarte important in declansarea procesului de slabire si in mentinerea greutatii obtinute. Foarte important: aceasta dieta asigura inlocuirea in totalitate a meselor zilnice. Asadar, nu mai aveti nicio grija! Exceptand aceea de a amesteca continutul preparatelor alimentare cu apa, pentru a reconstitui mancarurile preferate: supe, shake-uri, oatmeal (Musli), chili con carne, omleta”, a spus Cristina Cioran.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Vedeta lunii septembrie: anghinarea. De ce merita cumparata?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare