Dieta si nutritie

#mancare #imunitate #dieta si nutritie # intarire imunitate # dr. oz

Dr. Oz: Ce sa mananci ca sa-ti intaresti imunitatea

Ce trebuie sa contina meniul tau ca sa ai un sistem imunitar puternic, sa nu te ingrasi si sa fii plina de energie? Afla toate informatiile de la celebrul Dr. Oz si un expert in nutritie.

Dr. Joel Fuhrman este recunoscut pentru cercetarile sale in domeniul nutritie, iar Dr. Oz l-a invitat in emisiunea sa The Dr. Oz Show ca sa explice totul despre cea mai buna alimentatie care intareste imunitatea. Dr. Joel Fuhrman este autorul unei carti foarte bine vandute care se numeste The Super Immunity Diet, iar in cadrul emisiunii a impartasit cateva sfaturi pe care le considera elementare pentru intarirea organismului, scaderea in greutate corporala, mentinerea unui nivel optim de energie si prevenirea riscul de aparitie a bolilor.

Dr. Joel Fuhrman sustine ca sistemul nostru imunitar nu functioneaza la capacitate maxima, ci doar in proportie de 50% la unele persoane. Astfel ca riscul de a te imbolnavi este unul foarte ridicat. De asemenea, pe masura ce inaintam in varsta, organismul va retine mai multe toxine atat din mediul inconjurator, cat si din alimentatia gresita. Acest lucru va afecta si mai mult sistemul imunitar, iar dupa varsta de 40 de ani corpul tau va fi tot mai vulnerabil in fata diverselor probleme medicale, avertizeaza specialistul.

Citeste continuarea articolului pe Eva.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: 5 beneficii ale MUSTULUI

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare