Dieta si nutritie

#dieta de urgenta #dieta

Dieta de urgenta! Cum sa slabesti rapid fara efort

O persoana sedentara arde in timpul zilei aproximativ 40g de grasimi, in timp ce consuma intre 70 si 120 g de grasimi, sau chiar mai mult, in functie de alimentatie. Prin urmare, acesta este motivul pentru care acumulam kilograme in plus. 

 

Prin urmare este nevoie de o dieta care sa dea rezultate. Pentru asta este nevoie de un aport mic de grasimi si unul mare de carbohidrati sanatosi (din fructe si cereale integrale) si proteine. 

Astfel, digestia se imbunatateste considerabil iar organismul arde mai rapid grasimile, ducand in cele din urma la arderea zilnica a 70g de grasimi.  

Prin urmare, consuma multe legume, proteine sanatoase din carne slaba sau din tofu ori iaurt degresat sau din oua si inlocuieste painea cu orez integral, hrisca, mei, quinoa, paste integrale sau paine integrala preparata acasa (fara zahar si grasimi).

Mancand la ore fize in fiecare zi si avand doua gustari intre mese, in 12 saptamani vei ajunge sa pierzi pana la 10 kilograme.

Este important ca pe langa mese sanatoase sa consumi si suficienta apa, mai exact cate 40 de ml/kilogram corp. Adica, daca ai 60 de kilograme, trebuie sa consum 2400ml apa.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Vedeta lunii septembrie: anghinarea. De ce merita cumparata?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: 5 beneficii ale MUSTULUI

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare