Dieta si nutritie

#dormit #slabit #somn

Slabeste in timp ce dormi! Iata cum este posibil!

Un corp perfect este visul oricarei femei. Insa, cum ar fi sa slabesti in timp ce dormi? Acest lucru este posibil! Poti slabi foarte usor, insa trebuie sa respecti cateva reguli simple care sa te ajute sa ajungi la aceasta performanta. Iata ce trebuie sa faci:

 

Consuma foarte multe lichide pe timp de zi. Organismul are nevoie de minim doi litri de apa pentru a functiona corect.

Ia o cina usoara, saraca in alimente care contin sodiu. Indicat este sa consumi o salata doar din legume, care sa permita o digestie usoara. Evita consumul de sare. 

Scade temperatura din dormitor. Corpul va folosi mai multe calorii pentru a-si regla temperatura. In plus, cercetarile au demonstrat ca oamenii dorm mai bine in incaperi in care temepratura este de 17-19 grade, decat in cele cu temperaturi de 24 de grade.

Dormi 8-9 ore pe noapte. Este important sa mergi la culcare la ora 10 si sa te odihnesti 8-9 ore. In acest fel te vei trezi revigorat a doua zi, la ora 6 sau 7.

Trage draperiile cand mergi la culcare. Pentru un somn linistit si odihnitor, este important sa tragi draperiile inainte de a merge la culcare. In plus, melatonina, hormonul care favorizeaza somnul, este secretat in cantitate mai mare atunci cand in camera in care dormi este complet intuneric. In plus, melatonina favorizeaza si arderea grasimilor, contribuind la normalizarea greutatii corporale. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi: Fertilizare in vitro cu ovocite donate. Indicatii si sanse de reusita

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi, medic specialist obstetrica-ginecologie

Pune o intrebare