Iata meniul pentru 5 zile:
LUNI
Mic dejun - 100 ml lapte degresat, o cafea indulcita cu zaharina, o felie de paine prajita cu marmelada light si 150 ml suc natural de piersici.
Pranz - O portie de supa de legume, 200 g peste la gratar cu 50 g cartofi natur, o piersica.
Gustare - Doua piersici sau nectarine
Cina - 100 g salata de vinete (fara maioneza) cu doua rosii, o felie de paine integrala, 100 ml iaurt degresat
MARTI
Mic dejun - 100 ml iaurt degresat, 1 piersica, o cafea indulcita cu zaharina.
Pranz - salata din doi ardei copti, 200 g piept de curcan la gratar, o felie de paine integrala, o nectarina
Gustare - doua nectarine mici.
Cina - 150 g legume (la alegere) fierte, 100 g peste la gratar, o felie de paine integrala si un iaurt degresat.
MIERCURI
Mic dejun - 200 ml lapte degresat cu 50 g cereale integrale, o piersica, o cafea cu zaharina.
Pranz - 200 g de mazare gatita,50 g branza telemea de vaca, doua rosii.
Gustare - 200 g salata din fructe de sezon (piersici, caise, pepene galben) fara frisca si fara alcool.
Cina - 150 g de broccoli fiert, 200 g peste la gratar, o nectarina.
JOI
Mic dejun - 200 ml suc de kiwi si piersici, 200 ml lapte degresat, cafea indulcita cu zaharina, o felie de paine integrala cu marmelada light.
Pranz - 200 g piept de pui la gratar, 100 g fasole verde si morcovi fierti, 200 g salata din doua rosii, un castravete, o ceapa potrivita si un ardei gras condimentate cu putin ulei de masline si sare, o felie de paine integrala. Gustare; O piersica.
Cina - 200 g legume (la alegere) fierte, 150 g peste la gratar, 100 ml iaurt degresat.
VINERI
Mic dejun - 1 piersica, o nectarina, 100 ml iaurt degresat cu 50 g de cereale integrale, o cafea indulcita cu zaharina. Pranz - 200 g salata de rosii, castraveti si ceapa, doua pulpe de pui la gratar.
Gustare - 100 g fructe de padure (poti inlocui si cu nectarine sau piersici) cu 50 ml iaurt degresat.
Cina - 200 g peste la gratar, 100 g cartofi natur, piersici la discretie.