Dieta si nutritie

#program fuego #fuego #obiceiuri #dimineata

Cum a reusit Fuego sa slabeasca 30 de kilograme. Artistul a dezvaluit ce face in fiecare dimineata pentru a scapa de kilogramele in plus

Pe numele real Paul Surugiu, Fuego este unul dintre cei mai iubiti cantareti din Romania, fiecare aparitie a lui fiind bine primita de catre public.

 

Artistul, care a incercat de-a lungul timpului sa fie discret cu viata lui personala, pare ca in ultimii ani a devenit tot mai vizibil in cadrul emisiunilor tv si pe site-urile de stiri si chiar a inceput sa ofere detalii din intimitatea casei lui.

Zilele trecute, intr-un interviu pentru Antena Stars, Fuego a dezvaluit ca a reusit sa slabeasca aproximativ 30 de kilograme in ultimii doi ani si, mai mult decat atat, el a spus si care este secretul lui.

„Este secretul meu deja de aproape jumatate de an. Dimineata cand ma trezesc beau doua cani pline cu apa plata, apa sa fie cat mai naturala, daca se poate apa de izvor. Dupa care mancam cereale, mananc tot felul de cereale. Aceste cereale cu cateva fructe confiate de padure, pentru ca au putin zahar. Mancam cereale cu lapte de ovaz care are un gust fabulos. Mancarea asta ma tine 5 ore. Am fost la un liceu si m-am simtit foarte bine. Pentru ca elevii au aflat ca sunt la cura de slabire si mi-au oferit doua cosuri cu mere verzi. Ei au auzit ca mananc mere verzi. Eu am avut 115 kilograme acum un an jumate, doi ani. Am incercat sa tin o cura de slabire si sa mananc sanatos in primul rand. Cat mai putin dulce, fara paine, fara fainoase si cat mai mult produse bio. Eu am un program incarcat, dar incerc sa fiu un om echilibrat”, a afirmat Fuego.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului