Dieta si nutritie

# ceai la plic #ceai #otrava

Ceaiul la plic, otrava lenta! Renunta sa il mai consumi! Este foarte periculos

Ceaiurile sunt unele dintre cele mai frecvente bauturi pe care le consumam, indiferent de anotimp. Din plante, cu fructe sau fara, acestea sunt nelipsite din orice casa.

Daca iarna un ceai fierbinte ne ajuta sa ne incalzim, vara merge perfect un ceai cu gheata pentru a ne racori. Sunt atat de versatile si la indemana oricui!

Putini stiu insa ca ceaiurile la plic sunt otrava curata. Prin urmare, daca esti adeptul ceaiurilor la plic este important sa fii foarte atent la alegerile pe care le faci pentru a nu te imbolnavi. Iata ce trebuie sa stii despre acestea.

Ceaiurile la plic, otrava curata

Daca prepari ceaiuri la plic, este foarte important ca in momentul in care le achizitionezi sa citesti oarte bine etichetele. In primul rand, este important sa stii de unde provine ceaiul deoarece multe din pliculetele de ceai contin substante otravitoare pentru organism.

Potrivit specialistilor, cele mai nocive sunt pliculetele din hartie, deoarece acestea sunt tratate cu un produs cancerigen.

De asemenea, plantele de ceai, in sine, pot fi un pericol pentru organism, deoarece multe dintre acestea nu sunt spalate de producatori inaitne de a fi uscate si a ajunge in ceai. Prin urmare, pe acestea raman cantitati mari de fluor si pesticide care duc la afectarea structurii oaselor si a dintilor si care pot duce la probleme ale rinichilor si chiar la cancer.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Gustari sanatoase pe care le putem da copiilor la scoala

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Vedeta lunii septembrie: anghinarea. De ce merita cumparata?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare