Cumpararea unei locuinte

#cumparare casa #mutat # centru inchiriere

E momentul sa te muti din chirie la casa ta? Iata principalele avantaje

Te-ai saturat sa platesti in fiecare luna chiria? Visezi la o locuinta a ta, pe care sa o imparti cu cei dragi si in care sa investesti cu entuziasm?

Ei bine, nu esti singura persoana care crede ca achizitia unei locuinte este o decizie mult mai avantajoasa decat statutul de chirias.

Proactiv Imobiliare – una dintre cele mai experimentate agentii imobiliare din Suceava – ne explica, in randurile de mai jos, care sunt principalele beneficii de care se bucura noii proprietari, in special atunci cand se muta din chirie in propriul imobil. Hai sa vedem despre ce este vorba:

Ai parte de stabilitate

Stabilitatea reprezinta unul dintre cele mai semnificative atuuri in viata. Astfel, in cazul in care iti cumperi o locuinta, stii ca nu trebuie sa mai depinzi de proprietar, ca acesta nu poate sa modifice oricand termenii sau conditiile de inchiriere si nici nu mai are dreptul de a-ti solicita sa eliberezi locatia la un anumit termen, pentru ca urmeaza sa o vanda.

Pe de alta parte, daca nu dispui de intregul pret de vanzare, poti opta pentru un credit la banca, iar sumele pe care le plateai lunar proprietarului vor reprezenta rata la institutia bancara cu care ai incheiat contractul de finantare.

Iti poti amenaja locuinta dupa propriile tale gusturi

De cele mai multe ori, atunci cand stai in chirie, proprietarii nu accepta modificarile pe care ai vrea sa le faci sau, chiar daca obtii acordul lor, vei investi intr-un loc care nu iti apartine, fara sa mai recuperezi acei bani.

Totusi, cum poti simti ca esti cu adevarat acasa, daca design-ul interior nu corespunde din niciun punct de vedere cu preferintele tale? Redecorarea este un alt avantaj de care beneficiezi atunci cand iti cumperi propria ta locuinta, in asa fel incat sa ai parte de confort deplin.

In timp, poate deveni o investitie profitabila

Chiar daca pretul de achizitie presupune multe eforturi financiare, cumpararea unui bun imobil poate sa iti genereze venituri pe termen lung. De ce sa fii tu cel care plateste chirie lunar, cand poti fi in locul proprietarului care incaseaza in fiecare luna? Nu sunt deloc putine persoanele care privesc imobiliarele ca pe o investitie, inchiriindu-le pentru diverse perioade sau in regim hotelier.

De asemenea, atunci cand ai propriul tau imobil si te dovedesti a fi bun platnic, poti obtine mult mai usor credite de la institutiile bancare, fata de situatia in care stai in chirie.

Ai luat decizia sa cumperi un bun imobil? Fie ca este vorba despre o garsoniera, un apartament sau despre o casa, te sfatuim sa apelezi la ajutorul potrivit. Agentia imobiliara din Suceava, Proactiv Imobiliare, este intotdeauna dispusa sa te consilieze, astfel incat sa gasesti varianta ce ti se potriveste cel mai bine.

Indiferent de bugetul de care dispui, de zona pe care o cauti sau de alte criterii pe care le ai in vedere, experienta, dar si profesionalismul reprezentantilor de la Proactiv Imobiliare se vor dovedi un real ajutor pentru ca tu sa iti indeplinesti in cel mai scurt timp visul de a avea propria ta locuinta. Nu ezita sa ii contactezi, accesand www.proactivbusiness.ro!

Advertorial  

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cumparare-casa

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului