Casa

#cadou inspirat #idei de cadouri #cadou

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Cadourile sunt cele mai frumoase si simple metode prin care ii poti arata unei persoane ca tii la ea si iti pasa. In plus, sunt primul lucru la care te gandesti cand urmeaza sa participi la un eveniment special, precum o aniversare sau o petrecere. Un cadou este o idee buna oricand, dar sa oferi cadoul potrivit este o adevarata arta. De aceea in continuare iti vom spune ce poti sa faci pentru a oferi un cadou inspirat.

Cauta inspiratie pentru cadoul pe care vrei sa il oferi

Stim ca e mai mult decat evident ca pentru a oferi un cadou inspirat trebuie sa ai inspiratie, dar pe aceasta nu o gasesti oriunde, iar noi te sfatuim sa o cauti in amintirile si in memoria ta. De cele mai multe ori, o sa gasesti acolo lucruri la care nu te-ai astepta, care te vor inspira sa oferi cele mai frumoase si personale cadouri. Un astfel de dar va depasi intotdeauna un cadou cumparat rapid, fara sa pui pasiune si fara sa incerci sa cumperi cele mai frumoase cadouri.

Exclude cele mai comode idei de cadouri

Un cadou inspirat nu este neaparat prima idee care iti vine in cap, deci te sfatuim sa excluzi primele sugestii de cadouri pe care le ai in minte. Cadourile inspirate sunt deosebite, personale, raman in timp fie fizic, fie prin amintirile pe care le-au creat. Gandeste-te care sunt posibilitatile de a face un astfel de cadou pentru persoana care urmeaza sa fie sarbatorita.

Fii cat mai creativ si gandeste dincolo de frontiere

Creativitatea este mai mult decat necesara atunci cand vrei sa oferi un cadou inspirat. Chiar daca stii care sunt pasiunile unei persoane si stii ce ti-ai dori, un cadou inspirat este mai mult de atat. Fii creativ chiar daca vrei sa oferi un cadou pe care stii ca o anumita persoana si-l doreste. Ofera-l intr-un mod deosebit, fa cateva schimbari de continut si de ambalaj astfel incat sa nu banuiasca ce va primi. Un cadou inspirat ofera inainte de toate amintiri si trairi care vor reveni in timp.

Combina creativitatea cu dorinta de a oferi ceva placut si util

Daca vrei sa oferi un cadou inspirat, dar stii ca persoana care urmeaza sa il primeasca nu este adepta experientelor neobisnuite, poti sa icombini creativitate cu un cadou placut si util. De exemplu, daca stii ca prietena ta cea mai buna iubeste sa gateasca, ofera-i o carte de bucate, ingrediente pentru preparatul ei preferat si un meniu personalizat de restaurant care sa o convinga sa isi transforme pasiunea in job.

O idee de cadou inspirat se afla intotdeauna mai aproape de tine decat crezi, trebuie doar sa fii destul de vigilent pentru a o folosi.

Sursa foto: paintedsouvenirs.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Claudiu Iordache

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea