Cumpararea unei locuinte

# apartament bucuresti #cumparare apartament #cumparare locuinta

Unde sa cumperi un apartament nou in Bucuresti

Te-ai decis sa iti cumperi in sfarsit apartamentul la care visezi, insa nu te poti decide asupra zonei in care vrei sa locuiesti? Bucurestiul este un oras care iti ofera multe posibilitati, dar tocmai multitudinea de variante poate parea coplesitoare atunci cand trebuie sa iei o decizie. Iata in continuare cateva aspecte de care iti recomandam sa tii cont pentru a-ti face viata mai usoara:

 

Proximitatea fata de metrou - un aspect important cand te intrebi unde sa cumperi un apartament in Bucuresti

Traficul din capitala este o problema pentru multi bucuresteni, mai ales la orele de varf sau in zilele cu conditii meteo neprielnice. De aceea, chiar daca ai masina si te bazezi in general pe ea pentru deplasare, este recomandat sa ai intotdeauna la indemana si o solutie de urgenta. Poate vor exista momente in care automobilul va fi in service sau vei avea o intalnire importanta in celalalt capat al orasului.

Accesul la mijloacele de transport in comun, in special la metrou, reprezinta un mare avantaj in capitala, asa ca e bine sa te asiguri ca locuiesti in apropierea unei statii de metrou. De exemplu, apartamentele noi din complexul Vivenda Residencias iti ofera acces facil, in doar cateva minute de mers pe jos, la statii de metrou, tramvai si troleibuz.

Existenta unui parc si a unor spatii verzi in zona - un criteriu esential pentru un stil de viata activ

Atunci cand locuiesti intr-un oras mare si aglomerat precum Bucurestiul, ai nevoie de o oaza de liniste si verdeata, in care sa iti incarci bateriile de fiecare data cand vrei sa te indepartezi de agitatia urbana. Ori din aceasta perspectiva, parcurile sunt cea mai buna solutie pentru a te relaxa, a face miscare in aer liber si a petrece timpul cu cei dragi.

Pentru aceasta, alege o locuinta situata intr-o zona cu spatii verzi si cel putin un parc in apropiere, cum e, spre exemplu parcul IOR-Titan, cunoscut si ca parcul Alexandru Ioan Cuza, unul dintre cele mai mari si mai frumoase parcuri bucurestene, potrivit inclusiv pentru familiile cu copii. Astfel, cumparand o locuinta intr-un bloc cu apartamente noi langa parc IOR te asiguri ca vei avea parte de o viata relaxata si sanatoasa.

Distanta fata de centrul Bucurestiului - un detaliu demn de luat in calcul daca iti doresti o viata sociala bogata

Iti place sa te plimbi seara pe Lipscani, sa iesi la terasele de pe malul Dambovitei sau sa participi la spectacole si lansari? Atunci cand locuiesti in capitala, merita sa te bucuri de viata trepidanta a orasului, insa nu-ti va fi usor sa faci asta daca locuiesti la periferia orasului.

De aceea, in cazul in care iti doresti sa profiti de tot ce are de oferit Bucurestiul, alege un apartament 2 camere in Titan, o zona centrala, care iti va permite sa ajungi de fiecare data cu usurinta la evenimentele de interes din centrul orasului. O locuinta situata chiar in centru nu este recomandata pentru ca poate insemna mult zgomot si are de regula si un pret destul de ridicat, dar poti opta pentru un cartier aflat la doar cateva minute de mers cu masina sau metroul de centru, cum e cartierul Titan anterior mentionat.

Distanta scurta pana la un mall - un alt factor de luat in calcul cand te gandesti unde sa cumperi un apartament nou in Bucuresti

Poate nu esti genul pasionat de cumparaturi, insa un mall inseamna mult mai mult decat un simplu capriciu. De la supermarket-urile unde iti poti face aprovizionarea cu alimente, pana la magazinele de haine si electrocasnice, e ideal sa ai aproape de tine un loc in care sa poti gasi oricand toate lucrurile de care ai nevoie.

De asemenea, un mall inseamna acces la cafenele, saloane de infrumusetare, cinematografe si spatii de joaca, asa ca iti ofera foarte multe variante de petrecere a timpului liber la un loc si pentru intreaga familie, variante pe care altfel ar trebui sa le cauti in zone diferite, pierzand insa mult timp si multa energie.

Iti doresti un apartament nou situat intr-o zona centrala, intr-un complex rezidential modern, de unde sa ajungi rapid in parcuri, mall-uri sau la scoala celor mici? Programeaza o vizionare a apartamentelor din Vivenda Residencias si te vei convinge ca visul se poate transforma peste noapte in realitate.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cumparare-casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea