Cumpararea unei locuinte

#apartamente de vanzare #vanzare apartamente #apartamente bucuresti

Apartamente de vanzare in Bucuresti – Atentie la asigurare! Este obligatorie.

Antreprenorii care cauta sa se dezvolte si sa isi duca business-urile la un alt nivel pot lua in considerare ideea de a apela la spatii industriale de inchiriat. In acest fel, ei pot testa daca varianta extinderii este una profitabila si ar putea s-o foloseasca pe termen lung pentru rotunjirea veniturilor. Oamenii de afaceri trebuie sa tina cont, insa de cateva elemente foarte importante, iar in randurile ce urmeaza pot afla care sunt acestea.

Cand cauti apartamente de vanzare in Bucuresti, ai o misiune destul de grea. si asta pentru ca oferta este variata, la fel ca si paleta de preturi. insa, unul dintre criteriile principale trebuie sa fie asigurarea spatiului locativ.

Polita de asigurare obligatorie a locuintei (PAD) a starnit numeroase controverse. Desi este un produs usor de inteles, aceasta poate aduce surprize, multe dintre ele neplacute. Si neplacerile apar la solicitarea despagubirilor, la nevoie.

Ce este PAD si cui ajuta

Asigurarea obligatorie, pentru apartamente de vanzare in Bucuresti si nu numai, prevede acoperirea daunelor provocate de calamitati naturale, precum cutremurele, inundatiile sau alunecarile de teren. Dar nu include si pagubele cauzate de furtuni, din punctul de vedere al asiguratorilor. Chiar daca acestea distrug fatada sau acoperisul.

PAD se incheie exclusiv pentru locuinte, implicit pentru apartamente de vanzare in Bucuresti si in tara. Atentie! Daca apartamentul a fost folosit ca punct de lucru sau sediu social al unei firme, este posibil sa nu va fie platita despagubirea! In plus, daca aveti si un garaj exterior in proprietate, acesta nu este inclus in polita de asigurare obligatorie, decat numai daca incheiati una separat cu acest scop.

Cum soliciti PAD la apartamente de vanzare in Bucuresti

Pentru apartamente de vanzare in Bucuresti sau in tara asigurate, la instrainarea imobilului exista anumite conditii. La instrainarea imobilului, cumparatorul va incheia o noua PAD pe numele lui. Atunci, vanzatorul isi poate recupera suma platita pana acel moment, dupa ce depune o cerere la societatea care l-a asigurat. Mai exista si posibilitatea ca vanzatorul sa-i solicite cumparatorului contravaloarea primei de asigurare platite. Apoi, vor merge la asigurator pentru a intocmi un act aditional prin care se precizeaza schimbarea beneficiarului politei de asigurare.

Cand vorbim despre apartamente de vanzare in Bucuresti si nu numai, PAD nu include si raspunderea fata de vecini. Asa ca cea mai vanduta polita facultativa se refera la raspunderea civila fata de terti. Aceasta presupune despagubirea vecinilor in cazul unor evenimente provocate de asigurat.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cumparare-casa

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea