Cum sa...

# comanda baie # baie desenata arhitect #arhitect

NOU: Cum sa comanzi online o baie completa, desenata de un arhitect?

Ce se intampla de obicei cand te apuci de renovat fara sa stai prea mult pe ganduri si fara sa ai un plan sau un ajutor? In mod obisnuit, atunci cand ai luat decizia ca vrei sa amenajezi sau sa renovezi baia, incepe un adevarat vartej al ideilor, al alergaturilor si desigur al cheltuielilor.

 

Urmarile sunt clasice: mult stres, multi nervi, multi bani (se stie faptul ca, atunci cand incepi o anumita lucrare de constructie/ renovare trebuie sa aloci cu cateva procente mai mult buget decat ai prevazut initial - vei consuma cu cel putin 20% - 30% in plus).

Daca, totusi, ai noroc si gasesti relativ simplu materiale de constructie, obiectele sanitare, mobilierul de baie si accesoriile care s-ar putea potrivi spatiului de renovat, nu acelasi lucru putem spune in cazul placilor ceramice de gresie si faianta.

Exista doua mari neajunsuri, in acest caz: fie nu le gasesti in acelasi depozit cu toate celelalte materiale si obiecte sanitare (si atunci trebuie sa memorezi culori, textura, dimensiuni si asa mai departe) fie, dupa ce le cumperi pe toate, iti dai seama ca nu se potrivesc spatiului.

Te uiti pe Pinterest, in reviste sau pe site-uri Home & Deco, observi niste poze spectaculoase pe care le arati mesterului si pe care le punctezi cu un plin de speranta “Asa-mi-as-dori-sa-iasa”. Doar ca omiti un lucru foarte important: mesterul nu este un arhitect proiectant. El poate fi expert pe felia lui, dar daca nu exista dinainte un plan coerent si foarte bine trasat, exista riscul ca toate eforturile sale sa nu duca acolo unde ti-ai dori tu… exact, la acele bai foarte moderne si sclipitoare de pe site-urile de profil.

Pentru ca acesta nu este un worst case scenario pentru cei care vor sa-si renoveze baia, ci mai degraba o realitate care a devenit un pattern in ultimii ani, solutiile propuse de Baielapachet.ro pot fi considerate salvatoare.

Pana la urma suntem in secolul vitezei si daca poti sa-ti comanzi online vacante, piscina, hartie igienica, frigidere, canapele si outfituri complete, de ce nu ai putea sa comanzi o baie la pachet?

Faci o singura comanda si primesti acasa toata baia

Cu experienta de peste 14 ani in arhitectura, Alex Petrea a identificat o problema de care se lovesc cei mai multi proprietari de locuinte care isi doresc bai deosebite. Promotor al ideilor creative in amenajari interioare, Alex a lucrat cu multe echipe de constructori si cunoaste indeaproape furnizorii de materiale de incredere. Acest lucru il recomanda ca expert in arhitectura, cu practica intensa pe santier.

Alaturi de Raluca Petrea, expert digital cu background in arhitectura, Alex a gasit imediat o cale pentru a impacheta aceasta solutie de baie-la-pachet astfel incat sa poate fi usor accesibila publicului larg cu apetit pentru amenajari premium, de bun gust.

Faianta, gresie, tapet, chit, hidroizolatie, amorsa … - tot necesarul in cantitatea potrivita

Sa comanzi pachetul complet pentru renovare baie inseamna sa primesti acasa materialele necesare, toate accesoriile, luminile, obiectele sanitare si chiar piesele de mobilier - hidroizolatie, amorsa, faianta, gresie, chit, lavoar, baterie, suport de prosop si multe altele. Nu trebuie sa-ti bati tu capul sa le alegi pe fiecare si sa speri ca se vor potrivit unele cu altele.

Baia pe care o primesti la pachet a fost deja schitata de un arhitect si poti fi 100% sigur ca toate piesele se potrivesc intre ele asemenea unui puzzle. Si poate ca cel mai important lucru este ca toate acestea iti sunt trimise in cantitatile potrivite (nu ramai cu multe materiale degeaba la final si nici nu va fi nevoie sa suplimentezi comanda pentru ca mai ai de inchis un colt). 

Ti se ofera posibilitatea de a comanda un ambient preferat din mai multe posibile si stii de la inceput care sunt costurile. Exact - e ca atunci cand pui degetul pe o fotografie de revista si spui: “Asta e. Pe asta o vreau.” In rest, poti sa-ti iei de pe cap stresul a ceea ce se intampla in spate, iar ce e minunat e ca tot ceea ce se intampla este sub bagheta si atentia exigenta a unui arhitect talentat, cu experienta.

Mai mult, Baielapachet iti ofera posibilitatea de a comanda o mostra gratuita de gresie si faianta de 10 x 10 cm din modelul de baie ales, ca sa poti observa materialele ceramice. Vei plati doar livrarea.

Asistenta virtuala pe Whatsapp, pe durata lucrarilor de amenajare

Un beneficiu important al noului concept de baie la pachet il reprezinta consultanta pe care clientul o primeste in timpul santierului. Pretul unei bai la pachet include 5 astfel de sedinte online cu Arhitectul Alex Petrea care se va asigura ca baia aleasa de client este realizata in mod corespunzator.

Daca mesterul sau cei care fac lucrarile au intrebari sau nevoie de asistenta suplimentara, ei pot primi suportul necesar pe parcursul acestor sedinte prin whatsapp call. Arhitectul va discuta si va verifica evolutia lucrarilor pentru ca la final baia noua sa fie perfecta pana in cel mai mic detaliu.

Baielapachet.ro face posibila achizitia bai desenate de arhitect in timp scurt si fara stres. De acum va fi mai usor sa-ti doresti o baie moderna mai frumoasa si sa te bucuri de ea in timp record, fara eforturi care sa-ti consume energia. Pentru a comanda online o baie completa, intra pe site-ul www.baielapachet.ro, rasfoieste modele disponibile si alege-ti preferata.

FOTO: baielapachet.ro

Advertorial



 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului