Cresterea copilului

# salopeta bebelusi #salopeta #bebelusi

Cum sa alegi o salopeta pentru bebelusi?

In prezent, salopetele sunt printre cele mai apreciate haine pentru copii de catre parinti. Din motive intemeiate, sunt usor de imbracat si ofera confort de inalta clasa bebelusului tau. Cu toate acestea, uneori este dificil sa alegi o astfel de imbracaminte pentru copilul tau. Intr-adevar, exista multe calitati care ii incurca pe parinti.

 

Asadar, daca ai probleme in a alege cea mai buna salopeta pentru bebelusul tau de pe Nannie, iata cateva criterii de care sa tii cont inainte de a te decide. 

Criterii pentru alegerea celei mai bune salopete pentru bebelusi

Cand vrei sa cumperi un costum nou bebelusului tau, cel mai adesea ai tendinta sa optezi pentru tot ceea ce ti se pare frumos. Desi acesta este un criteriu important, nu este singurul de luat in considerare. Intr-adevar, iata alte trei criterii esentiale de care trebuie sa tii cont inainte de a cumpara o noua salopeta pentru micutul tau.

Dimensiunea salopetei:

Probabil ai ghicit. Desi salopetele seamana, nu au aceeasi dimensiune. Prin urmare, este important sa verifici dimensiunea copilului inainte de a alege o salopeta pentru bebelusi. Cu toate acestea, daca nu gasesti imbracamintea care are exact dimensiunea copilului tau, poti lua dimensiunea cu un numar mai mare. La urma urmei, este mai bine daca salopeta este putin mai mare pentru copilul tau decat prea stransa.

Modelul salopetei:

Dupa marime, gandeste-te acum la tipul de haine pe care ti-l doresti pentru bebelusul tau. Intr-adevar, salopetele se disting in mai multe modele. In timp ce unele sunt facute in doua bucati (tricou si pantaloni sau chiloti), altele, pe de alta parte, sunt dintr-o singura bucata. Acest ultim model este cel mai apreciat de parinti, deoarece este usor de purtat.

In ceea ce priveste modelul de imbracaminte de ales, exista si salopete cu maneca lunga, maneca scurta si chiar fara maneci. In general, modelele cu maneci scurte sunt cele mai populare. Cu toate acestea, le poti lua pe toate si le poti da nou-nascutului in functie de temperatura zilei.

Culoarea sau designul salopetei:

In cele din urma, designul este si unul dintre criteriile de luat in considerare inainte de a alege o salopeta pentru copii mici. Intr-adevar, cu cat este mai frumoasa, cu atat va fi mai apreciata de copilul tau. Nu ezita sa alegi culori mai feminine pentru fetite (roz, violet...) si culori mai masculine pentru baieti (albastru, galben...). Daca unui copilul nu ii place o piesa vestimentara pe care i-ai cumparat-o, poti opta si pentru culori neutre precum negru, alb etc.

Cum sa alegi o salopeta pentru bebelusi: ce sa retii?

In concluzie, acum cunosti criteriile esentiale de care trebuie sa tii cont inainte de a cumpara o noua salopeta pentru bebelusi. Cu toate acestea, alte criterii precum locul de cumparare nu au fost mentionate. Prin urmare, ia in considerare sa vizitezi site-ul Nannie pentru a descoperi salopetele la moda in acest moment, precum si alte haine vesele si colorate pentru fete si baieti, atat de moderne si potrivite pentru copilul tau.

FOTO: nannie.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare