Cresterea copilului

#cadou copii #lego #cadou

Cum alegi cadoul perfect pentru copil: 5 jucarii LEGO

Copilul are nevoie de toata dragostea si atentia ta. Pe langa grija pe care i-o porti, demonstreaza-i afectiunea si cu ajutorul cadourilor. Indiferent de varsta, micutii au nevoie si de jucarii educative si utile, care sa le dezvolte abilitatile.

 

Tinand cont de gama variata de produse, achizitionarea jucariilor educative poate sa devina o provocare. Cele mai cunoscute jucarii pentru copii sunt piesele de constructie LEGO, un mod distractiv pentru cei care trebuie sa-si dezvolte abilitatile de coordonare, imaginatia sau creativitatea. Iata care sunt cele mai apreciate jocuri LEGO, pentru un cadou perfect!

Jucarii clasice

Daca nu ai o idee clara asupra jocurilor LEGO care l-ar incanta pe cel mic, pune accent pe seturile clasice, care contin caramizi, frunze, ferestre sau diferite manete. Aceste seturi interesante ii ofera copilului sansa de a crea un obiect original, dupa bunul plac.

Cu ajutorul pieselor LEGO, prichindelul poate sa construiasca si o casa, animale mici, vehicule sau orice alt obiect, dand frau liber imaginatiei. La fel de populare sunt si castelele LEGO, ideale pentru copiii peste 3 ani, care le ofera clipe garantate de distractie. Mai mult, seturile clasice de la LEGO sunt perfecte pentru micutii care vor sa-si dezvolte increderea in sine si creativitatea.

Jucarii tehnice

Jocurile de constructie se afla in topul preferintelor copiilor de toate varstele. Poti opta pentru jucarii de LEGO tehnic, cadouri ideale pentru baietei sau fetite. Aceste seturi sunt perfecte pentru copiii cu varsta mai mare de 6 ani, care pot invata in timp ce se joaca. Ei isi pot dezvolta pasiunea pentru inginerie, cu ajutorul seturilor care contin roti, osii sau cutii de viteze, pe care sa le asambleze in  ritmul propriu Orice constructie vine in ajutorul copiilor care vor intelege mai bine detaliile care propulseaza avioane, masini sau motociclete.

Ai in vedere si faptul ca jocurile tehnice de constructii ii ajuta pe micuti sa-si dea seama ce vor sa faca atunci cand cresc. Poate isi doresc sa construiasca o casa sau vor arata interes catre domeniul auto.

Jucarii Disney

Copiii vor fi incantati de jucariile Disney de la LEGO. In acest fel, vor prinde viata personaje celebre din lumea Disney, precum Elsa, Cenusareasa, Rapunzel sau Ariel, oferindu-le celor mici o lume de basm.

Seturile Disney includ si comori, castele, turnuri sau cutii care ofera posibilitatea copiilor de a crea propriile povesti. De obicei, temele pentru seturile LEGO sunt preluate din filme sau desene animate, asa ca poti opta pentru modelul cu personajele preferate ale copiilor.

Jucarii cu animale

Indiferent daca esti in cautarea unui cadou pentru baieti sau fete, ai la indemana jucariile cu animale. De pilda, seturile LEGO cu dinozauri ii introduc pe copii in lumea fascinanta a Jurassicului, de unde ii vei desprinde cu greu.

Piesele ii incurajeaza pe cei mici sa creeze dinozaurii preferati, dar si laboratoare, vehicule sau echipamente stiintifice, pentru o lume palpitanta, din care au ce invata.

Jucarii cu Spider Man

Oferi cadou unui copil fascinat de Spider Man? Acest personaj emblematic construit din LEGO va fi pe placul oricui, de la mic la mare. Sunt populare si jucariile cu Batman, un supererou indragit de toate generatiile.

In final, inainte sa cumperi jucarii LEGO pentru copii, trebuie sa te informezi daca acestea se potrivesc varstei lor. Jocurile sunt sortate pe categorii, astfel incat sa indeplineasca scopul educativ si distractiv pentru o anumita varsta

De ce este important acest detaliu? Jocurile pot fi prea complexe sau prea simple pentru o categorie gresita de varsta. Si marimea pieselor are un rol major in alegerea seturilor LEGO. Cu cat copilul este mai mic, cu atat piesele LEGO trebuie sa aiba o dimensiune mai mare, iar jocul sa fie mai simplu. Cand copiii cresc, au nevoie de jocuri mai complexe, care sa-i stimuleze.

Orice ai achizitiona, jocurile LEGO sunt distractive si captivante!

FOTO: pexels.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului