Cresterea copilului

#amenajare camera copil #harry potter #camera #camera copil

Au creat o camera de poveste pentru fiul lor, inspirata din Harry Potter

Tiffany era insarcinata cu cel de-al patrulea copil in momentul in care a decis, impreuna cu sotul sau sa decoreze camera copilului inspirandu-se din pelicula Harry Potter. Ce a iesit din mana celor doi este de neimagiant.

O camera splendida, decorata pana in cel mai mic detaliu cu obiecte desprinse parca direct din film. Odata ce intrii in incapere ai impresia ca ai ajuns cu adevarat la Hogwarts.

"Eu si sotul meu am decis ca acesta sa fie ultimul nostru copil. Este cel de-al patrulea copil, prin urmare daca nu decoram acum o camera inspirata din pelicula Harry Potter, nu o mai faceam niciodata.", a declarat Tiffany pentru BuzzFeed.

Camea este decorata pana in cel mai mic detaliu cu elemente consacrate din Harry Potter precum: baghete magice, o matura Nimbus, cartea monstrilor, matraguna si multe altele pe care le poti descoperi in galeria de mai jos.

Surse foto: buzzfeed.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului