Confortul casei

#saltea cu spuma de memorie #somn odihnitor #saltele #saltea

Cum sa alegi salteaua corecta pentru tine

Unul dintre cele mai importante elemente din casa dumneavoastra este unul care este cel mai probabil acoperit si ascuns vederii, si totusi este responsabil pentru a va ajuta sa aveti un somn bun in fiecare noapte si sa fiti odihnit in mod adecvat.

Ati incercat sa treceti printr-o zi dificila dupa o noapte fara somn? Bineinteles ca ati facut acest lucru. Insa daca veti acorda timpul necesar pentru a alege o saltea buna, care va ofera sprijinul de care aveti nevoie, veti beneficia pe timpul noptii de un somn care va va pregati sa faceti fata zilei.

Mai jos va prezentam un top al trucurilor pentru alegerea saltelei.

 

1. Sprijin si confort

 

Asigurati-va ca salteaua ia forma si se contureaza in jurul corpului dumneavoastra si va sprijina spatele in pat. O saltea cu spuma de memorie este ideala pentru acest scop si ofera un mod excelent de a reduce la minimum durerile de spate si noptile fara somn.

 

2. Anti-bacterii

 

Cautati o saltea cu protectie anti-bacteriana si antialergica, care ar trebui sa reduca orice reactie la acarieni, praf si alti alergeni pe care saltelele traditionale sunt predispuse sa ii retina. Acest lucru este deosebit de important daca suferiti de alergii. O saltea cu spuma de memorie impiedica, de asemenea, dezvoltarea ciupercilor, o alta cauza a reactiilor alergice.

 

3. Elasticitate si respirabilitate

 

Cautati o saltea fabricata dintr-un material care ii permite sa respire noaptea. Acest lucru va ajuta la prevenirea acumularii de puncte de presiune care duc la tasare. Structurile celulare tridimensionale gasite in spuma Eliocel si Ecocell intr-o saltea Dormeo cu spuma de memorie sunt special concepute pentru a reduce punctele de presiune, multumita elasticitatii lor.

 

4. Anti-alergie

 

 

Daca sunteti alergic la orice materiale specifice care ar putea fi incluse intr-o saltea construita in mod traditional, cumparati o saltea cu o acoperire antialergica si antibacteriana, care ar putea ajuta la prevenirea reactiilor si noptilor nedormite.

 

5. Suportul intregului corp

 

Asigurati-va ca salteaua a fost examinata utilizând un proces, cum ar fi Ergocheck, care testeaza extensiv salteaua, concentrându-se asupra modului in care sunt susceptibile de a fi sustinute diferite parti ale corpului.

 

6. Impactul ecologic

 

Pentru a proteja in acelasi timp si mediul, asigurati-va ca noua saltea este realizata din surse ecologice acceptabile si ca salteaua poate fi reciclata.

 

7. Alegerea corecta

 

Sanatatea este un lucru minunat si somnul neperturbat este un mod excelent care sa va ajute sa va regenerati si sa va odihniti. Selectarea saltelei corecte nu este un lucru care tine doar de confort, ci si de sanatatea si bunastarea dumneavoastra si a celor dragi.  

                                                                                                                                                       Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului