Confortul casei

#baterii cu aer retro #baterii moderne #baterii cu stil urban #baterii pentru baie

Bateriile pentru baie, de la design la functionalitate

Pentru unii, numai cele mai recente stiluri arhitecturale vor fi suficiente, in timp ce altii doresc o estetica mai traditionala. Acesta este motivul pentru care se produce o gama atat de extinsa de baterii pentru baie - pentru a putea obtine ambientul pe care ti-l doresti. In timp ce proprietarii de case se indreapta din ce in ce mai mult spre remodelarea la scara redusa, bateriile de baie devin o alegere simpla si rapida pentru upgrade-uri cu design de ultima ora si functionalitate imbunatatita. Un studiu recent a constatat ca baile au depasit cu mult bucatariile in proiectele de reamenajare din 2017. In topul proiectelor de reamenajare, 81% au reamenajat o baie in 2017, in timp ce 78% au renovat o bucatarie.

Atunci cand reamenajezi, prea multe optiuni pot fi coplesitoare. Pentru a usura alegerea, exista seturi de baterii. in principiu, exista trei grupe distincte de stil, fiecare cu propriile ramificatii: urban, modern si retro. Fiecare segment de stil se refera la un stil de interior diferit si implica un anumit tip de amenajre interioara. Acesta poate fi definitivat cu ajutorul unui set de baterii.

Baterii de baie cu stil urban

Aceste baterii pentru baie – seturi pentru lavoar, pentru cada si dus din categoria urban sunt un echilibru meticulos al designului si al functionalitatii. Construite cu influente de minimalism si arhitectura moderna, ele cuprind formele geometrice indraznete cu ingineria avansata. Odata cu evolutia baii dintr-un spatiu pur functional intr-un mediu emotional si relaxant, stilurile unice gasite in colectiile cu stil urban asigura ca exista o baterie pentru a imbunatati fiecare stil de amenajare a baii.

Bateriile pe pardoseala pentru cazi freestanding sunt un element cheie intr-o amenajare nonconformista. Cu arcuri de cerc perfecte, sau unghiuri perfect drepte, sunt o aditie frumoasa si eleganta, indiferent de finisaj. Toate aceste modele au perechi pentru lavoar si bideu care se potrivesc perfect.

Bateriile de baie moderne

Colectiile cu linii moderne imbina designul atemporal cu tehnologii practice pentru a crea o baie practica si usor de folosit perfecta pentru familii. Aceste baterii au robustete si fiabilitate, creand un echilibru intre liniile mai fine si o calitate stabilita cu caracteristici usor de utilizat, armonizandu-se fara efort cu ceramica de baie pentru a crea un mediu primitor. Rezultatul este un spatiu functional si confortabil, care va rezista tendintelor trecatoare si va crea un ambient primitor pentru intreaga familie.

Baterii cu aer retro

Inspirate de detaliile rafinate ale arhitecturii clasice si ale interioarelor traditionale, colectiile retro combina estetica de design a trecutului cu tehnologia de azi. Create pentru a oferi o atmosfera reconfortanta si nostalgica, bateriile si armaturile imbina armonios accentele decorative cu tehnologia avansata pentru a imbunatati obiectele sanitare si baile amenajate intr-un stil clasic.

Bateriile cu dubla comanda – care au robinet de actionare separat pentru apa calda si apa rece - sunt alegerea perfecta pentru o baie retro. Cu un stil traditional, dar confortabila si convenabila pentru utilizare, o baie shabbu chic este un refugiu relaxant.

In aceste trei categorii vei regasi o varietate de baterii pentru baie, lavoar si cada, cu design avangardist, modern, clasic, combinatii creative intre modern si clasic, toate insotite de accesorii pe masura si tehnologii de ultima ora.

Exista baterii care au un design in forma geometrica cu detalii de suprafata minimalista. Genul acesta includ configuratii larg raspandite in acest moment pe piata. De exemplu cele mai noi sisteme de baterii pentru dus includ atat variantele de reglare a presiunii, cat si optiunile de jeturi diferite pe care le poti adapta starii tale de spirit - efect de ploaie pentru relaxare sau jet revigorant.

Bateriile pentru baie includ aeratoare de reglare a presiunii pentru a furniza un debit puternic de apa in timp ce utilizeaza doar 4 litri pe minut pentru economisirea apei. Aceste baterii de baie ofera o economie de apa de 45% fata de modelele standard.

Marea majoritate a bateriilor sunt proiectate pentru instalare rapida si simpla, si aproape toate bateriile au incorporate sisteme inovatoare pre-asamblate care nu au nevoie de reglare.

Exista multiple posibilitati, cu rapoarte pret-calitate diferite. Trendul sustine produsele cu design atemporal si tehnologii cat mai noi, astfel incat sa poata fi folosite pe termen cat mai lung. Toti producatorii de pe piata au in vedere atat design-ul dar si functionalitatea produselor, astfel incat acestea sa fie combinatia perfecta intre frumos si practic.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului