Confortul casei

# cum alegem cuptor cu microunde incorporabil # cuptor cu microunde incorporabil #cuptor

De unde cumperi cuptor cu microunde incorporabil de calitate la preturi mici?

In fiecare bucatarie are trebui sa existe un cuptor cu microunde incorporabil sau clasic. Daca mobilierul din bucatarie este unul modular, mai mult ca sigur ca producatorii s-au gandit sa ataseze si un cuptor pe raftul de sus. Intrebarea este cum alegem cuptorul cu microunde, cand pe piata exista atatea modele cu diferite specificatii , dar mai ales cand se pune problema ca ar dauna sanatatii. Bricomix.ro iti vine in ajutor cu un portofoliu larg de electrocasnice care se incadreaza in designul casei tale, dar si prezinta o calitate inalta, ce asigura clientul ca nu-I pune viata in pericol .

De ce trebuie sa tii cont atunci cand intentionezi sa achizitionezi un cuptor cu microunde incorporabil

Pentru a alege ce este mai bun de pe piata, trebuie sa tii cont de cateva caracteristici esentiale. In primul rand, trebuie sa fii atent la dimensiuni, pentru ca modelul ales sa incapa in spatial gandit de producatorii mobiliei. Nu trebuie neglijata nici greutatea aparatului, suportul pe care va fi amplasat trebuie sa reziste greutatii cuptorului, in caz contrar s-ar putea ca in cateva ore sa-l gasim pe podea. Culoarea tine de gustul fiecarui client in parte, dar tine cont de faptul ca albul se murdareste repede si e greu de intretinut . Din punct de vedere tehnic trebuie sa va asigurati ca noul electrocasnic are o putere cat mai mare ( mancarea se incalzeste repede), clasa energetica A si o capacitate direct proportionala cu nevoia ta ( daca are o capacitate mare, vei putea incalzi mai multe feluri de mancare in acelasi timp ) . Pe langa acestea tine cont si de functionalitatile cu care vine la pachet : timer, grill, rotisor .

Un cuptor cu microunde incorporabil este o investie pe termen lung. De aceea, este important sa faci o decizie inteligenta de achizitie. Nu toate produsele aflate la oferta sau la reducere sunt la fel de avantajoase. Informeaza-te corect inainte de achizitie: citeste cu atentie termenii de utilizare si garantie. Daca esti intr-adevar un consumator prudent si chibzuit citeste recenzii ale produsului pe care ti-l doresti. Exista o multime de optiuni in care sa alegi, dar decizia ta este cea mai importanta.

Dintr-o mie de magazine tu alege Bricomix

La Bricomix e greu sa te hotaresti pe un model, pentru ca cele mai bune modele se afla aici . Fiind pe piata de electrocasnice inca din anul 2003, echipa Bricomix s-a specializat in a oferi clientilor ceea ce isi doresc. Compania colaboreaza cu firme precum Whirpool, Bosch, Teka, Heinner si altele, care au notorietate pe piata si au dovedit ca se numara printre cele mai calitative firme de electrocasnice.

Magazinul online Bricomix va asteapta pe website - ul www.bricomix.ro pentru a rasfoi catalogul de oferte, ce cuprinde cuptoare cu microunde incorporabile cu preturi cuprinse intre 541 – 5 660 lei . In fiecare luna site-ul va prezinta cate un model din fiecare categorie Low cost, premium si luxury, pentru a face cunostinta cu avantajele fiecarui model in parte. Un plus al achizitionarii de pe acest site este faptul ca ai posibilitatea de a prelungi garantia produsului cu inca 2 ani, pe langa garantia producatorului.

Pentru orice alte detalii sau intrebari, echipa din departamentul de vanzari sta la dispozitia clientilor. Ii poti contacta de Luni pana vineri la numarul de telefon 0732 610 473 sau le puteti scrie la adresa de email office@bricomix.ro , iar un membru al echipei va raspunde in cel mai scurt timp posibil .

 

                                                                                                                                     Advertorial 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului