Filme

#Asterix - Taramul Zeilor #Minionii #hotel transylvania #animatii #desene animate

Top 3 filme animate pe care trebuie sa le vezi in acest an

Dupa ce publicul s-a lasat cucerit anul trecut si la inceputul acestui an de filme animate precum "Monstrii din cutie" sau "Spongebob", noul sezon de aparitii animate se anunta promitator. Revenirile spectaculoase ale unor animatii deja celebre nu trebuie ratate sub nici o forma! Iata care sunt filmele pe care nu trebuie sa le ratezi.

1. Minionii

Micutele creaturi galbene au cucerit milioane de oameni din intreaga lume inca de la aparitie si, pe masura ce au evoluat in a-i sluji pe cei mai detestabili stapani, au castigat si mai multa popularitate. Vocabularul lor deosebit, vocile haioase si situatiile amuzante in care sunt pusi, alaturi de o dublare ce-i include pe Sandra Bullock si Steve Carell, sunt ingrediente cheie ce vor asigura succesul acestui film care urmeaza sa fie lansat in data de 10 iulie.

2. Hotel Transylvania 2

Simpaticul clan al lui Dracula revine in acest an cu o noua comedie monstruasa creata de Sony Pictures. Atmosfera s-a relaxat in binecunoscutul hotel, in care contele Dracula primeste acum si oaspeti din randul oamenilor, insa lucrul care il preocupa cel mai mult acum este lipsa inclinatiilor nepotului sau Dennis, pe jumatate uman, catre preocuparile obisnuite ale vampirilor. Selena Gomez si Adam Sandler dubleaza doua dintre personajele animatiei a carei premiera va avea loc in data de 25 septembrie.

3. Asterix - Taramul Zeilor

Iulius Cezar dezvaluie noul sau plan de a scapa de gali pentru totdeauna si, pe masura ce armata se chinuie in zadar sa tina piept rezistentei, decide sa construiasca o civilizatie noua in jurul lor pentru a-i invada si a-i obliga fie sa se adapteze, vie sa se risipeasca. Acest loc este construit in jurul satului lui Asterix si capata numele de "Taramul Zeilor". Aventura abia aici incepe, intrucat celebrele personaje sunt la fel de simpatice ca in urma cu cateva zeci de ani, cand au aparut pentru prima oara pe marile ecrane.

Sursa foto: minionsgames.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea