Filme

#The Cut #She's Funny That Way #Hot Pursuit #premiere #cinema

Ce premiere aduce weekendul acesta in cinematografe

Weekendul acesta amatorii de comedii sunt privilegiati, deoarece pot vedea in premiera doua comedii mult asteptate: She's Funny That Way si Hot Pursuit. Tot acum poti vedea in premiera si o drama emotionanta despre genocidul armenilor din Turcia.

 

Hot Pursuit/Urmarire periculoasa

Reese Witherspoon joaca rolul unui ofiter de politie ce trebuie sa o protejeze pe vaduva unui traficant de droguri intepretata de Sofia Vergara, care urmeaza sa depuna o marturie ce va duce dupa gratii seful unui cartel de droguri. O comedie care nu a impresionat criticii, dar care ar putea fi o alegere potrivita pentru o dupa-amiaza de duminica.

She's Funny That Way/ Viata bate filmul

O comedie romantica produsa de reputatul Wes Anderson ("Grand Budapest Hotel") si regizata de Peter Bogdanovich ("The Last Picture Show"), "She's Funny That Way" o are in centru pe Izzy (Imogen Poots), o dama de companie ce vrea sa devina actrita. Bogdanovich, unul dintre cei mai apreciati cineasti la nivel mondial, revine dupa 12 ani de absenta de pe marile ecrane cu o pelicula cu o pelicula inteligenta ce i-a atras numai cuvinte de lauda din partea criticii.

The Cut/Taietura

Weekendul acesta se lanseaza in cinematografe si drama "The Cut", inspirata de genocidul armean din Turcia din 1915. Pelicula spune povestea lui Nazaret (Tahar Rahim), un fierar armean arestat de autoritatile turce. Dupa ani de munca silnica, el reuseste sa scape de genocid si afla ca fiicele sale traiesc inca si hotaraste sa le gaseasca pornind intr-o calatorie ce-i va purta pasii prin Mesopotamia, Havana si Dakota de Nord.

Cele mai urmarite

In box-office-ul romanesc al doilea film din seria "Razbunatorii" s-a clasat pe primul loc in topul preferintelor spectatorilor, cu incasari de 984.281 de lei. Daca nu ai apucat inca sa vezi filmul, atunci trebuie sa stii ca ii mai poti vedea pe supereroii Marvel si weekendul acesta in cinematografe.

In cinema inca mai poti prinde si "Secretul lui Adaline" situat pe locul al doilea cu incasari de 336.695 de lei. Personajele principale sunt interpretate de Michiel Huisman si Blake Lively, iar filmul spune povestea lui Adaline, o femeie care este vesnic tanara.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea