Filme

#crulic-drumul spre dincolo #festivalul annecy #premiu crulic-drumul spre dincolo

Filmul "Crulic- Drumul spre dincolo" a primit marele premiu la Festivalul de la Annecy

Pelicula "Crulic- Drumul spre dincolo", a Ancai Damian a primit marele premiu la Festivalul International de Film de la Annecy.

In cadrul acestui festival, care reprezinta unul din cele mai importante evenimente de animatie din lume, au fost incluse si titiluri precum "Hoshi o ou kodomo", de Makoto Shinkai si "The Painting", de Jean-Francois Lagouine.

Festivalul de la Annecy a fost deschis prin proiectia filmului "The Suicide Sgop", de Patrice Leconte, dupa o ecranizare a romanului "Magazinul de sinucideri", de Jean Teule.

Pelicula "Crulic- Drumul spre dincolo", regizata, scrisa si produsa se Anca Damian a primit anul trecut o mentiune speciala din partea International Federation of Film Societies, in cadrul festivalului de Film de Locarno.

Filmul spune povestea reala a lui Claudiu Crulic, un roman arestat in Polonia pentru un presupus furt. Acesta este tinut in inchisoare, in ciuda probelor evidente, care aratau ca la data jafului el nu se afla in Cracovia. Claudiu Crulic este abandonat de toti apropiatii, iar in cele din urma, isi gaseste tragicul sfarsit dupa ce tine greva foamei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea